Sportingbet lærer Exeter en smertefull Champions Cup-leksjon

For selv om testkampen er ganske mye husket bare for en hane som ble satt ute på banen, var det, som Warren sa, noe ubestemt om Australia som spilte Test match footy. Uansett opposisjonen, for å bære de berømte Wattle-stripene på en bakgrunn av Sportingbet eucalyptusgrønn, gjør du det beste av ditt slag og fra en stor rekke champions. Valentine Holmes stjerner på debut som Kenguruer ned Kiwi Les mer </p Og så, da Australia og New Zealand-lagene sto for anthems i den solfylte skumringen i Perth på lørdag kveld, var cynisme om hvorfor Channel Nine og rugby league ville ha en testmatch mellom NRLs store finale og de fire Nasjoner turnering redusert.Og fra en sofa på 3.948 kilometer fra nib Stadium var det klart at testen betydde mange spillere.

For å spille mot våre fettere fra over dammen, kan du ikke være oppe med det. I motsetning til at haka – briljant koreografert og utført, alle den kvelende maskuline “utfordringen” til den, ripping åpen av kister, de galne øynene, alt det – du kan ikke gjøre noe annet Sportingbet bonus enn å tenke, “Vel – disse menneskene virkelig mener det” .

Andre nikker til kultur: “Velkommen til landet” var ble godt mottatt. Anthems – vi kom inn i dem, fikk dem over med. Og en kapasitetsmengde på 20.283 på nib Stadium – hjemmet til Perth Glory, Western Force og en dag som kjenner West Coast Pirates – ble klar til å rømme. Det er 1,85 millioner mennesker i Perth og mange, mange kiwier.Hvis de ikke kunne finne 20.000 for å fylle sammen for en Test-kamp, ​​kunne Perth glemme rugby-liga for alltid.

Tidlig footy, som alltid mellom disse fiendene, var fysisk, villig, kjøttfull, tykk – alt bra saker. Jared Waerea-Hargreaves droppet ballen (et vanlig Kiwi-tema) og gikk på Johnathan Thurstons hode med en gammeldags pelshenger. Men Thurston kjørte lavt og den Sportingbet online store propens handlingen var reaksjon. Det så dårlig ut, men Matt Cecchins straff var nok.

Cooper Cronk var en faktor tidlig, den raske, lille fartbåten, nippet inn i kjøttet på Kiwis D-linjen med sine spisse innsnitt. Kiwiene coughed opp ballen, og hadde ingen plan for når deres tildelte antall takler løp ut. Kanskje det var ny trener David Kidwells plan om å la dem spille “av mansjetten”. I så fall var det en dårlig ide.Det som kom fra mansjetten var dårlig.

Det er ikke en beskyldning du kunne ha nådd på Greg Inglis. “GI” kan se busted og selv disinterested i klubben rugby liga, slik er forventningene satt på mesterne. Men selv etter å ha sluttet seg til leiren torsdag etter fødselen av sitt andre barn, løp den store Sportingbet Brasil mannen fri, scoret en dobbel og matet Holmes med presisjon, spesialbygd pille. Hold Inglis passform og Australia har super-streik til venstre.

Samtidig fortsatte kiwiene å tømme ting opp. Isaac Luke – lidenskapelig, full-on, lederen av den tettsittede haka-pakken – ga bort sin vanlige straff for å angripe knærne til en spiller holdt opp av to andre.Det er ikke et godt stykke Luke-spill, og en dag vil han snappe en manns ligament og føle seg veldig dårlig.

Og så var det hele Australia i de første 20 minuttene. Og likevel på grunn av den sterke sou-westeren – den berømte vinden kalte “Fremantle Doctor” fordi den gir hjelp fra varmen – Thurstons konverteringer ble blåst til helvete. Og Australia, med hele Sportingbet ballen og territoriet, ledet bare 8-nil. Asia for godt for rustne kiwier i Perth-liga Test – som det skjedde Les mer

Og ormen snudde. Alle handlinger Adam Blair, rock hard Manu Ma’u og Martin Taupau kom på da kiwiene fant sin mojo.

Jason Taumalolo løp hardt, noe som er veldig vanskelig faktisk. Kevin Proctor løp en hard linje i en vinkel og slo et hull på et kort fremspill fra Shaun Johnson.Det var en av kanskje tre marginale passerer savnet av Cecchin og hans berøringsdommere, som plukket opp et annet par. Men samlet en dommer var bedre enn to. Og det viste seg igjen at rugby ligaens søken etter “perfekt” vurdering ikke gjør det til et bedre spill.

Og så videre, testkampen rullet, begge lag avviser og angriper og kaster seg om. Kiwiene fikk nok av sine “hårbår” – Blair, Proctor og Tohu Harris. Australias Boyd Cordner bled fra hodet som deg, han hadde vært i en UFC-kamp mens Holmes kjørte hardt og rett – en Sportingbet bonus superspiller som likte en super debut.

Cecchin straffet dårlig ballkontroll, og ble applaudert . Det var det merkelige “hint of a knock-on” og Josh Dugan hadde hendene på en ball som ikke ble kalt seks-igjen.Men kommentator Phil Gould sa det best etter å ha sett et par replays når han sa i sammendrag: “Uansett.” Tyson Frizzel rystet hardt for Australia, noe som gjorde at du lurte på om han skulle Jeg har vært i en blå jumper for noen år siden, om den store Paul Gallen kunne ha pensjonert en Origin-mester i 2014 da han var 33. Hvor bra kunne Frizell være nå? Bare en tanke.

I andre omgang fortsatte Kiwis femte-takle spillene i takt med ad-libbing clowner og dårlig street mimes. Det er noe som er ganske tungt praktisert i som strukturert et spill som rugby league kan være, det femte takle spillet. Å slå Australia – for å slå noen i en NRL spiller alle Kiwiene seg – du må “fullføre” dine sett med seks takter. Det er en grunnleggende byggestein. Som Sportingbet live henger på ballen.Og kiwiene gjorde ingen av disse tingene for å reservere karakteren Metropolitan Cup-nivå standard – mye mindre en Test kamp mot Australia – og ble summert towelled opp med 20 poeng.

Og likevel, ser frem til, disse tingene kan løses. Det er en take-away for New Zealand. Like dårlig som de spilte, var det “bare” 20 poeng. Slip så mye ball og fyll opp så mye slutten av settet du kan forvente å ha 50 satt på deg. Allikevel forsvarte New Zealand hardt og med lidenskap. Det var en Test-kamp, ​​ikke et tefest. New Zealand kan forbedre.

Men Australia kan også, og de vil gå inn i Four Nations-turneringen i England som billige favoritter. De vil ønske velkommen Aaron Woods og Josh Mansour, som sannsynligvis vil ta utgangspunkt i Shannon Boyd og Blake Ferguson.På høyre midtpunkt gjorde Dugan lite bra og var utpekt av Solomone Kata. Dugan ser ut som en fullback ute av posisjon, og det kan være grunn til det. Justin O’Neill spiller rett sentrum for Queensland og North Queensland og hadde en Sportingbet stormende Origin-serie. Vi ser hva Mal Meninga gjør der.

Men Australia er kortsiktige fire nasjoners favoritter. Deres mestere – Thurston, Cronk og Cameron Smith i beslutningsposisjonene, Inglis og Boyd ut bredt – på baksiden av nok ball vet bare hvordan man får ting gjort. De vet hvordan man skal vinne.

read more:

https://www.instructables.com

http://forums.powwows.com

https://angel.co

https://www.thehollywoodgossip.com

https://www.idolbin.com

https://en.gravatar.com