Ruben Loftus-Cheek ba om å bli hos Chelsea og kjempe om plassen sin

Chelsea har gjort det klart for Ruben Loftus-Cheek at han vil ha muligheter til å gjøre seg bemerket i førstelaget på Stamford Bridge denne sesongen og har gjentatt sin motvilje mot å sanksjonere et nytt lån i det som gjenstår av det europeiske overføringsvinduet.

Loftus-Cheek, hvis opptredener på Crystal Palace forrige sesong tjente ham en plass i Englands verdensmesterskap, har vært opptatt av å bevise seg tilbake i sin moderklubb dette begrepet, men ble forferdet over å finne seg utelatt fra Maurizio Sarris kampdagstropp for seieren mot Arsenal på lørdag.Hans ikke-engasjement for det spillet, etter en komo på Huddersfield i åpningshelgen, hadde forlatt 22-åringen å tenke på om han måtte søke et lån i utlandet før slutten av måneden. Hvor lenge kan Manchester United være lov til å drive under José Mourinho? | Jamie Jackson Les mer

Selv om Loftus-Cheek var skuffet over Bet365 live utelatelsen, har Sarri og Chelsea gjort det klart at de ønsker at midtbanespilleren skal kjempe om sin plass i laget, og bare ville se på et mulig lån bort i januar. hvis han ikke har gjort noe.De tror at en spiller som fortsatt er høyt rangert i klubben, vil ha fordel av å jobbe under Sarri på Cobham, snarere enn under et annet trenerregime andre steder, og har effektivt utfordret ham til å tvinge seg inn i regnestykket.

Loftus- Cheek, som nå er tildekket åtte ganger, er forståelig nok bekymret for at han mister plassen i England-oppsettet hvis han ikke har klubbnivå med Gareth Southgate på grunn av å navngi troppen sin for kampene mot Spania neste måned og Sveits 30. august.Likevel har han funnet seg lenger nede i pekebestillingen på Stamford Bridge siden han kom tilbake fra sin sesong på Palace.

Chelsea sikret Real Madrid-midtbanespiller Mateo Kovacic på lån uten mulighet til å kjøpe denne måneden, med Kroatias internasjonale effektivt å innta Loftus-Cheeks plass på benken mot Arsenal, og har foretrukket Ross Barkley på midtbanen for lagets to første Premier League-kamper.

Tysklands Schalke og klubber i Frankrike har uttrykt et ønske om å ta ham på lån , interesse for at spilleren slo tilbake, med Chelseas motvilje mot å la ham forlate sannsynligvis nå for å frustrere noen klubber i Spania før stenget av vinduet deres i slutten av måneden. Hvis han blir værende til januar og mulighetene forblir begrenset, kan Loftus-Cheek deretter søke å flytte til en konkurrerende Premier League-klubb.Palace, hvis forsøk på å sikre ham for en andre sesong ble avvist, kunne potensielt gjenopplive sin egen interesse på det tidspunktet.

Chelsea, i henhold til klubbpolitikken, ville forsøke å sikre ham til en ny langvarig kontrakt hvis han ender med å forlate et annet lån, men Loftus-Cheek, hvis 1x Bet bonus nåværende avtale på £ 60 000 per uke utløper i 2021, forventes å motstå å forplikte sin fremtid videre til klubben gitt tvil rundt hans engasjement. Den engelske angriperen, Tammy Abraham, er interessante klubber i mesterskapet – inkludert Aston Villa – og har heller ikke klart å spille denne sesongen.