Rodrigos volley-redningspunkt for Valencia mot Atlético Madrid

Valencias Rodrigo slo en fin volley i andre omgang for å tjene en 1-1 uavgjort hjemme mot Atlético Madrid i en ende-til-ende sammenstøt da begge sider startet sine La Liga-kampanjer på mandag.

< p> Ángel Correa satte gjestene foran da han fyrte av stabelen i det 26. minutt fra Antoine Griezmanns utspekulerte pasning, men Rodrigo volleyerte hjem i det 55. minutt etter en sjelden feil av forsvarer Diego Godín, og vertene hadde bedre sjanser til å vinne kampen .La Liga kommer tilbake da beskjedne Huesca har stor innvirkning | Sid Lowe. Les mer

“For store deler av spillet var vi overlegne i Atlético Madrid,” sa Valencia-treneren, Marcelino. “Vi hadde mye flere sjanser enn i noen av kampene forrige sesong.”

Gjestene begynte i en angripende formasjon og brøt dødvakt da Griezmanns gjennomkjøring tillot Correa å slå offside-fellen og bore ballen forbi Neto.

Diego Costa var nær ved å doble ledelsen, men Neto nektet ham med en fin redning, før Valencia straffet motstandernes åpenhet bakerst.Rodrigo utlignet med et godt innarbeidet mål etter at midtbacken Godín feilvurderte ballens flukt. Facebook Twitter Pinterest Ángel Correa feirer etter å ha åpnet scoringen for Atlético Madrid. Fotografi: Quality Sport Images / Getty Images

Gabriel Paulista traff verten da Marcelino kastet på seg nye signeringer Kevin Gameiro og Michy Batshuayi.Den belgiske spissen satte Daniel Wass igjennom på mål i det 90. minutt, men midtbanespilleren ble nektet av Atlético-keeper Jan Oblak.

Atléticos trener, Diego Simeone, tilbake på sidelinjen etter suspensjon tvang ham til å se Uefa Super Cup-seier over Real Madrid fra tribunen, virket fornøyd med Bet Clic apostas resultatet, selv om han kritiserte teamets “uorden i andre omgang.”

“Det er ikke lett å ta poeng fra Valencia,” sa han. “I fjor sa jeg at de ville kjempe for å forbedre seg, og jeg tok ikke feil. I år vil de fortsette å vokse. ”

Andre steder begynte Mauricio Pellegrino sin Leganes-regjeringstid med et siste gisp 2-1-nederlag på Athletic Bilbao.Den tidligere Southampton-manageren så sin side falle bak etter 28 minutter da tenåringsforsvareren Peru Nolaskoain kikket hjem et debutmål.

Jonathan Silvas avbøyde kjøretur brakte snart Leganes nivå, men Iker Muniain slo en dramatisk vinner for Athletic i tredje minutt av stopptid.