Expekt: Innsatsen din er reddet!

Kampanjer Expekt

Expekt har et nye tilbud til kundene sine. Spillene har en mulighet til å få 250 kr tilbake! Hvordan kan man få disse pengene? Det er veldig enkelt! Reglene skal du finne nedenfor.

Tilbudet er til alle som melder seg på kampanjer og plasser livespill på valgfrie National Hockey League. Man må plassere minimum odds på 1.50 (innsatsen – minimum 100 kr). Etterpå kan man få 25% av tapte innsatser (opptil 250 kr!). Spillere har sjanse til disse 250 kr hver uke mellom 11 oktober 2016 og 30 juni 2017 (hver tirsdag). Spillere som har fått bonusen kan bruke den i 180 dager.

Husk de viktigste informasjonen om dette tilbudet:

  • Bonus opptil250 kr (25% av tapte innsatser)
  • Kampanjer: National Hockey Leauge
  • Hver uke mellom 11 oktober 2016 og 30 juni 2017.

Du kan begynne i dag! Meld deg på og vent på bonusen din! Det er ikke viktig hvis du har en stor erfaring eller – hvis du har ingen erfaring. Alle spillere har en sjanse.Dette tilbudet er først av all til spillere som er interessert i hockey. Men også disse spillere som ikke er interessert i sport har en mulighet til å vinne. Og kanskje blir de sportfun i fremtiden.

Har du ikke en konto hos Expekt? Ikke noe problem! Du kan åpne kontoen din i dag! Og etterpå kan du begynne å spille og å vinne!

Bonusen kan man ikke bruke sammen med andre tilbud. Samtlige regler og vilkår kan du finne på nettside (hos Expekt).

read more: http://dicas-apostas.com