Unibet online pariuri

Unibet a fost fondată în 1997 și este listată pe piața bursieră încă din anul 2000. Unibet este un pionier în pariurile sportive și a fost de ani de zile numărul unu absolut în divertismentul și distracția de clasă mondială. Cu un marketing excelent, Unibet este astăzi cel mai vizitat site de pariuri din Europa, cu peste 1.000.000 de clienți din întreaga lume.

Unibet administrează în jur de 10.000 de pariuri pe zi, cu numeroase sporturi la care să pariați. Cu toate acestea, majoritatea pariorilor plasează pariuri în ligile de fotbal printre favoritele lor. Având în vedere acest lucru, Unibet oferă pariuri în aproape toate ligile de fotbal la nivel global.

În Unibet puteți găsi cea mai largă gamă de pariuri pe toate casele de pariuri online. Principalul obiectiv este, desigur, sportul de rege, dar și utilizatorii pot găsi mai mult de 90 de sporturi diferite în peste 100 de țări, în 22 de limbi.

50 EUR Bonus – Unibet pariați acum!
Pariul Live de pariuri este Unibet, oferă un număr mare de evenimente, are o interfață bună și oferă informații detaliate despre ceea ce se întâmplă. De acolo puteți chiar să urmăriți meciurile live, prin intermediul Unibet, fără obligația de a paria. În plus, puteți urmări unele jocuri prin intermediul videoclipului online, pentru care cerința principală este să aveți bani în cont – orice sumă
Welcome Bonus Unibet pas cu pas: Dacă doriți să pariați cu Unibet știi acasă că societatea oferă noi utilizatori spanioli un bonus de 100% din primul depozit efectuat, de până la 50 €.

În momentul în care vă deschideți noul cont la Unibet, faceți un prim depozit (minim 20 €), iar Bwin vă va potrivi cu un bonus de 100% din această sumă, până la 50 €.

Urmați instrucțiunile pas cu pas pentru a vă asigura că aveți bonusul de bun venit fără probleme. Timp estimat: 3 minute

PASUL 1: ACCESAȚI INTERNETUL SPANIOL

În primul rând, pentru a accesa bonusul, faceți click pe link-ul de la începutul acestei pagini “GO TO BONUS DIRECT” de la intrarea în vigoare a noii Legi a Jocurilor, toate companiile de pariuri pot acționa doar folosind domenii. este din Spania, așa că Unibet Bonus este disponibil numai utilizatorilor care își înregistrează contul pe site-ul web español.es de pe site-ul Unibet.

PASUL 2: ÎNREGISTRARE

Odată ce ați intrat pe site-ul Unibet, mergeți la secțiunea de înregistrare de la link-ul din colțul din dreapta sus. Completați chestionarul în care trebuie să introduceți datele dvs. reale și apoi faceți clic pe butonul unde scrie “Înregistrați-vă acum”. (Rețineți că voucherul este disponibil numai pentru rezidenții din Spania)

PASUL 3: VENITUL BONUS Unibet

Deja în contul dvs. de utilizator, depuneți cu metoda pe care o preferați (card, transfer …) Este foarte important să faceți depozitul înainte de 10 zile de la data înregistrării. Rețineți că Unibet, prin bonusul său de bun venit, va fi egal cu suma de până la maximum 50 de euro. Asta înseamnă că dacă vei înscrie 50 de euro la sfârșit, vei avea 100 de euro.

PASUL 4: BONUS BINE ATI VENIT CONDIȚIILE Unibet

Veți vedea că în 24 de ore soldul dvs. va fi crescut până la dublul primului depozit făcut. Pentru a evita utilizarea incorectă a acestor oferte promoționale, Unibet impune anumite reguli înainte de a putea debloca și retrage contul dvs. bancar. Trebuie să plasați pariuri în funcție de suma veniturilor plus de cinci ori bonusul (300 EUR, dacă ați introdus 50 EUR) la o taxă minimă de 1,7 în 3 luni.