Dillian Whytes seier lar Anthony Joshua veie opp alternativer

Whyte, stoppet i syv runder av en Joshua uppercut på O2 Arena i London for tre medlemmer siden, tente på den samme ringen lørdag kveld da han kom bakfra på to av de tre kortene for å slå Derek Chisora ​​bevisstløs på 11-tallet Anthony Joshua innrømmer at han fortsatt frykter å tape for ‘den ene trøkk’ Les mer

Joshua ønsker desperat å forene tittelen ved å slå WBC-mesteren Deontay Wilder, som slapp med uavgjort mot Tyson Fury tidligere denne måneden . Men Hearn avslørte senere: “Jeg tror ikke det vil skje. Hvis det er 13. april på Wembley, trenger du det til salgs [innen] slutten av januar. Jeg tror at han er omtrent 80% sannsynlig å kjempe på Wembley. Villers folk viser ikke mye vilje til å være ærlige. Vi har ikke lang tid. Vi tar telefonen til Dillian og AJ i løpet av neste uke.Hvis det er potensiale, må vi bevege oss.

“De hadde en strålende første kamp, ​​og det er historie. De kan gjøre 100 000 på Wembley. Hvis det er en avtale som skal gjøres for den kampen, er det en veldig god sjanse for å være den neste – men det er andre kamper AJ ser på, det er andre kamper Dillian ser på. ”Facebook Twitter Pinterest Dillian Whyte feirer å slå Derek ut Chisora ​​i London på lørdag. Fotografi: casa-apuestas.com

Hoved blant Joshuas alternativer er et showdown med Fury, som forbedret sitt rykte betraktelig ved å komme seg fra gulvet i den siste runden mot Wilder.En overraskelse av dette anfallet er også på kortene, forfremmet av Frank Warren – selv om Hearn, Matchroom-sjefen, ikke er så sikker.

Spurt om Fury’s forbindelse med hans London-rival ville slåss med enten Whyte eller Joshua mer eller mindre vanskelig, svarte han: “Er han sammen med Frank? Jeg vet ikke. Han ringer meg, så jeg vet ikke. Fury har sendt meg noen ganger. Vi snakket noen ganger. Joshua ønsker å være ubestridt; hvis han ikke kan få det, så ser han på Fury og Dillian. Men disse karene er ikke lapdogs over månen for å få kampen. De er i posisjon. ”

Absolutt Whyte var på det perfekte stedet for å avslutte sin fascinerende kamp med Chisora, som ledet av et poeng på to kort og etterfulgt av den ene på den andre og gikk inn i den nest siste runden.Da de avviklet med venstre kroker, var den 34 år gamle Finchley-krigeren et sekund tregere og falt som en hakket eik.

Spurt om han hadde oppfylt sin plikt til sykehussjekk etter å ha vært stoppet, smilte han bak mørke briller som skjulte blåmerkene hans. “Nah. Det trenger jeg ikke. Vi spretter tilbake. Det var en kjempe kamp, ​​jeg likte den. Ingen kvartal gitt eller tatt. ”Facebook Twitter Pinterest Joshua slo Whyte på O2 Arena i 2015. Foto: Nick Potts / PA

Vinneren, fire år yngre, sa om Chisora, som hadde pisket seg inn i hans livsbetingelse: “Jeg satte ting, fortsatte å flytte ham rundt. Jeg visste at han ville bli 1xbet apuestas trett etter hvert. Jeg kunne ha gjort ham i de to første rundene også, men lang levetid er viktig i denne sporten.Han er en tungvekt, du må være smart.

“Alle elsker en knockout, men jeg trodde kanskje at han ikke ville komme opp igjen. Når noen går ned, bekymrer du deg for ham. Han har familie å dra hjem til. Han er en kampmann, han er ikke tekniker.

“Jeg omtaler ham som den svarte viking. Men hva en tøff mann, hva en modig mann også, for å komme tilbake fra nederlag så mange ganger, og fortsette å stige tilbake til toppen. Men det er min tid nå.

Chisora, som har gjenoppfunnet seg selv ved å bytte fra “Dereck” til “Derek” og “Del Boy” til “WAR”, har vært en underholdende og farlig tilstedeværelse i divisjonen i 11 år.Han vil gjøre det bra for å forbli en del av samtalen på høyeste nivå, men ingen kommer til å overbevise ham om å slutte akkurat ennå. Registrer deg på The Recap, vår ukentlige e-post med redaktørens valg

Det var en hjertevarmende resultat for Charlie Edwards på underkortet da Epsom flyvekt reduserte arenaen til stillhet da han dedikerte sin suverene poengseier over den nikaraguanske WBC verdensmesteren Cristofer Rosales til sin egen skrantende mor, Terry, som lå ved siden av i rullestol. </p >

“Jeg har alltid vært mamma gutt,” smilte Edwards senere, og avslørte at han vil bringe moren sin til å bo i nærheten av ham i Sheffield, hans nye boksebase, mens han planlegger en karriere som han håper vil gi ham store kvelder og flere titler i USA.Patricio Manuel, den første trans-bokseren som konkurrerte profesjonelt: ‘It was self preservation’ Les mer

I Manchester lørdag scoret den 28 år gamle Leeds-helten Josh Warrington en annen triumf for relativ ungdom da han overlistet den tidligere verdensmesteren, Ca rl Frampton, tre år eldre, i en fjærvekt klassiker.To kort på 116-112 og et av 116-113 så bra ut på TV-reprise. yngre mann nå. Han overrasket de fleste observatører da han reiste IBF-beltet vekk fra den walisiske boksemesteren, Lee Selby, på Elland Road i mai, men vil sannsynligvis ta tittelen sin til mer lukrative felt i 2019, mot en av de andre 9. anklagerne, Óscar Valdez eller Léo Santa Cruz.

Det er mindre sannsynlig at omkampe mot Selby og Frampton – selv om en kamp mellom de to ville være et godt hjemlig trekkplaster.