1xbet

1xbet logo Nytt Konto 1XBET og spesielle startbonuser – feltet promosjonskode på 1XBET vises på første siden av registreringsskjema, hvis du fyller det ut blir du registrert direkte på tilgjengelige promosjoner på bettingsiden 1xbet.com. Betingelsene for å motta den høyeste velkomstbonusen på nett for tiden er ikke like kompliserte som det kan virke på første øyenkast.

For å utvide velkomstpakken bør du registrere deg hos bookmakeren på 1XBET via oss. Hvis du trykker på vår lenke vil du motta, rett etter registreringen, 100 EUR velkomstbonus for din tipping!

Ekstra promosjoner

Det som er typisk for 1XBET er spesielle promosjoner og det er nettopp disse man kan tjene mye på. Nesten hver uke vil du motta nye bonuser knyttet til de mest populære hendelsene som gjør tilbudet til denne bookmakeren til det mest attraktive på markedet.

Bonus 100 € – 1xbet registrering »
1XBET Anmeldelser

Til tross for det at bettingtjenesten 1XBET startet opp på midten av 2014 fortjener den per i dag en veldig høy vurdering. Etter vår mening er dette det beste nettstedet som tilbyr tipping. Anmeldelser både fra eksperter og spillere har i stort flertall vært positive. Størst ros fortjener bookmakerens odds som er betraktelig høyere enn hos meste parten av konkurrentene. Deretter fortjener også bonus tilbudet og det hvor enkelt det er å omsette penger ros. I 1xbet gjelder de laveste odds inkludert i omsetningen – 2.50.

1XBET anmeldelser reflekter også meningene til selve spillerne. Vi som gjennomfører spørreskjema om alle legale bookmakere og leser kommentarene til spillerne på ulike forum skjønner at 1XBET er for tiden den beste legale bookmakeren tilgjengelig på nett. I sine vurderinger på bookmaker forum understreker spillerne de gode velkomstbonusene på 1xbet, odds og et stort tilbud av tippemuligheter.


Mobil app

1XBET har innført en mobil app som gjør at den har blitt en del av gruppen av profesjonelle online bookmakere. En tippe app er nemlig grunnleggende for et godt spill. Read more info

Når det gjelder selve tilbudet som er ment for mobiler og nettbrett så har du mulighet til å benytte deg av hele prematch og life tilbudet i 1XBET appen. Takket være det store antallet med tilgjengelige betalingsmåter kan du innbetale og utbetale penger på en rask måte, mens Match tracker gir deg muligheten til å se på visualiseringer fra sports hendelser.

Vurdering av 1XBET

Meste parten av aspektene ved 1XBET som fortjener ros eller tyn er allerede beskrevet i avsnittet anmeldelser, her ønsker vi å utdype tabellen fra begynnelsen på artikkelen og forklare vår vurdering av de ulike kategoriene.

1. 1xbet sikkerhet – 10/10 – bedriften 1XBET har en veldig streng polsk lisens som garanterer 100% sikkerhet på midlene som ligger inne på spillerens konto. Passordene og personopplysningene er sikret med SSL-sertifikat som gjør tilgangen til disse data av tredje personer veldig vanskelig.

2. Odds 1xbet – 9/10 – odds er ganske høye, til tiders de beste på markedet. Vanligvis er marginen på tipping ca. 6-8%, som er 4-10% mindre enn hos konkurrentene.

3. Bonuser – 9/10 – 1XBET bonus er en av de beste på markedet. For første og andre depositum mottar du til sammen 100 EUR.

4. 1XBET tilbud – 7/10 – Stort utvalg av møter med mange sidespill er definitivt en fordel med 1XBET. Life tipping er også ganske bra, riktig nok mangler det life streaming, men provisjonen på disse tippespillene er lavere enn hos konkurrentene.

5. 1xbet mobil tipping – 7/10 – Bookmakeren har ikke glemt spillere som liker å tippe på mobil. 1XBET appen fungerer bra og har mange ekstra funksjoner.

Partners: 1xbet Denmark – dk-betting.com , 1χβετ Ελληνικά – gr-stoichimata.com