Sportingbet: Alexandre Lacazette å signere for Tottenham?

Bedre nyheter over Nord-London skjønt, og Arsenal har fått håp i deres jakten på Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan som er – vent på det – “vurderer hans valg”, ifølge hans agent. Han har ikke lyst på hva som står på bordet i Dortmund og vurderer potensielle destinasjoner. Faktisk Chelsea er også varmt på saken, og Tottenham vil heller ikke glipp av alt det moro heller, setter sine tabs Mkhitaryans måte og holder dem der. Spurs støtter også langvarig blikk mot Watfords Troy Deeney. Utgifter er den nye besparelsen for Arsène Wenger, og han ser på Internazionales Sportingbet colombianske forsvarer Jeison Murillo, som kan bli med i London av Milanos Carlos Bacca – for han er interessant West Ham på £ 16m.Hammersne er også klare til å kjempe på 13,3 millioner pund på Gokhan Tore fra Besiktas, som vil frigjøre en kald, hard valuta for de tyrkiske mesterene til å vinne Arjen Robben fra Bayern München. Bayern har i mellomtiden ikke sagt til Real Madrid sine forsøk på å starte forhandlinger med David Alaba til tross for en åpningsgambit på € 50m. Jürgen Klopps interesse for å rase Napoli til Gonzalo Higuain er velkjent, men Liverpool-lederen er nå planlegger en dobbelt raid, eyeing et trekk for å bringe Pepe Reina tilbake til Anfield. Mølle vil filen som en under Sportingbet fremmed ting har skjedd, men plottet blir tykkere med nyheten om at Napoli ønsker å kapre Liverpools trekk for Piotr Zielinski, som for tiden er ansatt som en vinger for Empoli.Kinnet av det. José Mourinho sier at han vil leke fint med Pep Guardiola, men han er villig til å peke på hans skarpe albuer i Barcelona retning for å holde dem vekk fra jakten på Sevilla’s Grzegorz Krychowiak. Den polske internasjonale kan bli sluttet ut i Sevilla-inngangsdøren av deres sportsdirektør Monchi. Everton vil ha mannen bak Sevillas langvarige Europa League-suksess og vil sannsynligvis bli slått av av den spanske klubbenes € 5m buyout-klausul.

Chelsea har i mellomtiden ikke kommet til deres sanser Sportingbet ennå. Den engelske U21-siden som vant Toulon-turneringen, kan ha blitt kastet med sine castaway-baner, men Antonio Conte vil at Roma-backen Antonio Rüdiger venter på ham når han kommer, og han vil gjerne slåss PSG for å få ham.I videre Chelsea-nyheter tror Perception’s Pato ikke at han har fremover på Stamford Bridge.

Managerns nyheter nå og den tredje personens Steve Evans har forlatt Leeds United, som forventes å utnevne Garry Monk mens Roberto Di Matteo er klar til å Sportingbet signere på den stiplede linjen på Aston Villa.