Starten var ikke dårlig for Hradec, han har en seier. Kara kom til henne for en forlengelse

Når Catherine Kors etter et halvt minutt av andre omgang tapte to poeng forsøk og hennes team som ballen kom, kanskje forsterket frykten for at spillerne Hradec rolle av favorittene i begynnelsen av sluttspillet håndtere.

I kampen mot Slavia Praha fordi på den tiden ledet av en enkelt punkt 40:39 og den påfølgende angrepet motstandere kunne sende dem inn i ledelsen. Men det skjedde ikke, og deretter matche andre til syvende teamet viktig del utført av forventet scenario.

Hradec likevel fikk ti minutter i tredje šestnáctibodový bly og nylig bekreftet sin overlegenhet.Som nylig i bunnen av hans rivaler beseiret av tjue poeng, denne gangen 85:65.

Den første halvår gjennomført i seg selv ikke bare bekymret for sluttspillet er uforutsigbar, men hovedsakelig fra hvordan et team vil gi råd uten Michal Hartig. En erfaren spiller kan undercuts Faktisk, i en fersk kamp med Karlovy Vary skadet kneet, venter på henne drift og hennes sesongen ble avsluttet for tidlig. Hradec Men denne hindringen mestret, den ledende rollen antatt mer erfarne spillere, skyting bare Cross og Hviterussland Lichtarevičová.

For å avansere til semifinalen Hradec trenger to seire, kan først få på søndag kveld, da styrene i Praha .

litt lenger til semifinale har kara Trutnov, selv om hun nådd i åpninga etter seier.Valosun på banen i Brno hadde spilt en tett kamp der staten etter 40 minutter av ubesluttsom 68:68 og måtte bestemme utvidelsen.

For Karu to ganger skam fordi et minutt før slutten av bly og et halvt minutt siden Endte i en ustabil situasjon 68:68, hadde Ostarell en god sjanse til å returnere Charge of Leadership.

Beste skytter Trutnov dessverre relativt lett slå ikke skutt og ga en sjanse til innenlandske beslutninger. Men Peck trio har gått glipp av en sjanse Vingen hoppet ut av rammer som passer flyttet inn i forlengelsen.I det dominerte den hjemlige spillere, sette klare pětiminutovku vant. 14: 3 og 82:73 gjennom hele spillet

“Play-off er spesifikk, våre prestasjoner var ikke dårlig, men sportslige formue har nå slått til hjemme,” sa trener Trutnovs Jozef Rešetar.