Wolski nesten paralysert. Nå tenker han på OL

Etter en duell i KHL-kampen dro han ulykkelig inn i mantinelen. Han brøt den fjerde og syvende livmorhvirvelen, skadet ryggmargen, hadde hjerneslag og flere blåmerker. Kanadiske kan ikke flytte noen del av kroppen. Nå skal han komme tilbake til spillet.

“Det var forferdelig. Jeg forventet fortsatt en reaksjon fra kroppen, og ingenting. Etter en stund følte jeg fingrene mine på føttene, “fortalte Wolski forferdelige øyeblikk for den russiske daglige Sport Express. “Jeg visste ikke hvordan livet mitt ville se ut. På sykehuset begynte jeg å tro at jeg ville gå igjen. Men retur til sporten for meg var utænkelig. ”

Noen måneder senere begynte det normale livet å se ekte ut.Wolski, som spilte syv sesonger i NHL, han fortsatt hadde en lang vei å gå…

Infinite opphold i et russisk sykehus var å Wolski som en kanadisk med polske røtter, noe hyggelig. Hans kone og sønn bodde i Toronto, mens Metallurgs lagkamerater bodde på veien. “Det gikk ikke uten tårer. Jeg visste ikke hva som foregikk rundt meg og hva som vil skje med meg neste, “sa han til jedenatřicetiletý opprinnelig fra Polen Zabrze, som imidlertid vokste opp i Canada.

Ore øyeblikk han lært positiv tenkning. Hvis virkningen var annerledes, kan konsekvensene bli verre. “Det hjalp meg til å overvinne alle vanskeligheter.”

Når Wolski var i stand til å gjenoppbygge, dro han hjem til Toronto, hvor han fortsatte rehabilitering.Under veiledning av leger beveger nesen fremover, fortsatt med ortosen på nakken. Men antagelsene fra eksperter om at beinene selv ikke var oppfylt. Wolski måtte gjøre en annen operasjon der legene hans styrket beinene sine med titanplater. Reisen tilbake til skøyter kunne fortsette.

I de gratis øyeblikkene som var altfor mange, løste Wolski hva han skulle gjøre med hockeyfritt liv. “Jeg begynte å gå på universitetet, jeg var interessert i ulike typer virksomheter. Det var en stor vane for meg. Jeg har aldri tilbrakt mer enn to måneder hjemme. ”

For første gang siden isen smutte han i jungelen.Som helbredelsesprosessen fant sted som planlagt i juli, har han allerede begynt å trene lett og legge til en voksende byrde. “Det var trått, men jeg ønsket å sikre at jeg klarer å gå tilbake til treningsleir. I stedet, jeg sjekket det ut flere ganger enn jeg risikerte noe. ”

Sammen med rehabilitering forhandlet kontrakt med Magnitogorsk, hvor imidlertid fortsatt. For to år signert til den kinesiske Kunlun, vil KHL forbli slik. Hjem Wolski er så rettferdig optimistisk, leder jager ham og kanskje delta i OL i februar. “Hvem ville ha nektet å spille Canada under fem sirkler?Det er en drøm. ”

En slik far har nettopp kommet ut – er tilbake på isen.

Hva med det olympiske?