Tim Cahill sier at beslutningen om A-League flytter hviler med David Gallop

Cahill og FFA har lenge vært i et dødsfall over regjeringens forsøk på å bringe Socceroos mest kommersielt verdifulle navn til den innenlandske konkurransen. David Squires på…Tim Cahill og A-League Les mer

Det kom etter at Cahill kraftig kritiserte A-ligaens mangel på syn som han følte ville skade sin karriere.

Med sin seks måneders kontrakt på Hangzhou Greentown å slutte, vurderer veteran-angriperen igjen framtid.Men mens rapporter tyder på at Cahill er klar til å logge på med Hangzhou eller skifte til en annen klubb i Kina, slår den 36 år gamle en kjent refrain på tirsdag i Sydney.

“Jeg har aldri lukket dør på A-ligaen, “sa han i Sydney tirsdag foran Socceroos ‘to-match-vennlig serie med Hellas. “Det er åpenbart at det aldri har vært noen kontakt med meg…Jeg har aldri hatt telefonsamtale.

” Jeg er veldig nær med mange folk i ligaen, men jeg kan ikke trykke knappen på noe.Jeg tror det kommer til å bli lagt ned til den store sjefen i ligaen for å bestemme hva han vil gjøre. “Cahill avslørte tirsdag at han hadde en mindre skade, men håpet han ville være egnet for valg i trener Ange Postecoglous oppstilling mot Hellas.

“Jeg har en liten hamstring, men jeg vil aldri gå glipp av en leir,” sa Cahill. “Vi har noen av de beste ansatte når det kommer til fysioter og folk som vil passe på deg…Det handler bare om å plukke opp deg selv og forhåpentligvis vil jeg være tilgjengelig for utvelgelse. “Cahill er en av seks asiatiske baserte spillere som returnerer til Socceroos fray for Hellas-spillene, som i motsetning til i helgens 2- En skade i England, faller i et internasjonalt vindu.

Hans skade bort, kan coach Post Postogogou velge å ikke spille sitt lags mest erfarne og flinke målskriver, etter å ha lovet å blande dekkene i sin siste mulighet å eksperimentere med sin oppstilling før septembers finale i verdensmesterskapet.

Også på Postecoglou er den greskefødte skarpskytteren Apostolos Giannou og Brisbanes Jamie Maclaren, som gjorde sin internasjonale debut mot England. >

Cahill innrømmet at det var vanskelig å savne det vennlige i Sunderland, selv om han var imponert over Australias display.Han støttet de yngre streikene til å gjøre sitt merke som de er utsatt for mer spilletid.

“Det handler om at de er konsekvente for sine klubber, spiller og scorer,” sa Cahill. “En av de største plustegnene er at Maclaren gjør det så bra i A-ligaen og da får muligheten mot et av de beste lagene i verden.

” Når du har mye av spill kan du konsekvent score mål, så kommer du inn i landslaget, og hvis du har det bra, vil sjefen spille deg. “

Rate this post