Steven Gerrard a menedzsmenthez „idő kérdése”, mondja Carragher

Steven Gerrard menedzsmentje csak „idő kérdése”, korábbi csapattársa, Jamie Carragher.Steven Gerrard szerint elfordul az MK Dons-tól, és a Liverpool-hoz vissza lehet állítani. Tovább

Gerrard , 36, úgy értették, hogy eldobta az esélyt, hogy átvegye az MK Dons-t, miután lejárt az LA Galaxy-val kötött szerződés.

Carragher, Gerrard közeli barátja úgy véli, hogy a lehetőség túl hamar volt vissza az Egyesült Államokból, de úgy gondolja, hogy nem lesz olyan Betclic kifizetés sokáig, mielőtt az egykori Liverpool és Anglia kapitánya megtenné az első lépéseket a menedzsmentben.

„Nem hiszem, hogy most fog történni – Nem hiszem, hogy ő [MK Dons] -ra törődik – mondta Carragher a Twitter Q & amp; A-on a Sky Sports hétfő éjszakai labdarúgó show-ján.

„Most megfordította, de az a tény, hogy egy klubhoz beszélt, hogy csak idő kérdése lesz.Azt hiszem, túl korán jött; hat vagy tizenkét hónapos lejárat után jó eséllyel lehetett volna.

„Nem hiszem, hogy teljesen készen áll. Ez nem azt jelenti, hogy Betclic kifizetés módok nem tudta elvégezni a munkát, de talán meg akarja nézni, hogy több tapasztalatot szerez-e, és még mindig kapja a coaching jelvényeit.

Gerrard még nem döntött arról, hogy szeretné hosszabb ideig meghosszabbítani a játékpályáját, vagy teljes munkaidőben oktatni.A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp már korábban kijelentette, hogy mindig lesz egy hely a korábbi klubjában.

Bár egy konkrét szerepet soha nem említettek, valószínűleg az ifjúsági csapat szintje lenne Gerrard úgy döntenek, hogy visszamegy.

Carragher azonban úgy érezte, hogy a régóta fennálló barátja már régóta megvizsgálta az első csapat lehetőségeit, ami a korábbi csapattársa hitele volt. > „Azt hiszem, nagyszerű, hogy zajokat ad a menedzsmentbe való belépésről” – mondta. „Mindannyian bírálják, hogy nem megyünk bele, és nem tetszett a tévében.Ha a munkát Betclic kifizetés hogyan elvégezte volna, jó döntés lenne a klub szempontjából.

„Alex Ferguson mindig azt mondta:„ Ne vedd a klubodat, vedd el az elnököt. ” elnöke [Pete Winkleman] sok időt adott Karl Robinsonnak, lehetőséget adott Roberto Di Matteo és Paul Ince számára. Azt hiszem, az elnök többet, mint amilyennek a klub valószínűleg vonzotta volna.

„De csak most jött vissza az államokból, családja nem ment át teljesen, így nagy lépés lenne a lefelé haladáshoz Milton Keynesnek a gyerekekkel az iskolában, ez a fajta dolog. ”