Sportingbet: Min håndtering av Team Sky bag-affære kastet bensin i brann

Sir Dave Brailsford har innrømmet sin håndtering av den komplekse affære av Jiffy-vesken levert til Team Sky på 2011 Critérium du Dauphiné hadde gjort affære “et dårlig syn verre enn det måtte være”. Imidlertid har han opprettholdt sin holdning at terapeutiske bruksfritak som medførte Bradley Wiggins kunne ha injeksjoner av kortikosteroid triamcinolon før tre store scener, gir ham ingen grunn til bekymring. Wiggins, Brailsford og Team Sky har blitt kritisert over TUEs, selv om injeksjonene til å behandle det som rytteren har beskrevet som alvorlige Sportingbet pollenallergier og astma, ble godkjent på den tiden av styret, UCI, noe som innebar at ingen regler ble brutt.UCI har imidlertid strammet opp sine prosedyrer siden da, med en tremannspolicy på søknader, og det har endret sin medisinske sjef.

I et utvidet intervju med Telegraph-sykkel podcast så Brailsford ut under omstendighetene rundt levering av Jiffy-vesken til Team Sky av den da Storbritannias kvinnelige trener Simon Cope, som inneholdt det som ble beskrevet som “en medisinsk substans”.

Men Team Sky-sjefen sa ikke nettopp det som var i Sportingbet bonus pakken, til tross for presset på spørsmålet flere ganger av journalistene Richard Moore og Lionel Birnie. Brailsford sa at hans første påstand om at Cope hadde gått til Alpene for å møte Storbritannias rytter Emma Pooley hadde vært en utilsiktet feil. “Jeg burde ikke ha vært så rask i å dele det.Jeg burde ha ventet til bildet var ferdig i stedet for å motsette seg meg selv. Jeg har kastet bensin på brannen. “Han la til at han hadde bedt UK Anti-Doping å åpne en forespørsel om pakken. “Jeg finner ingen feil å gjøre…[nei] anti-doping regel brudd, [nei] forbudte stoffer,” sa han. “Jeg kan ikke se noe av det jeg har. Vi skjuler ikke noe galt her.Jeg gleder meg over Ukads inngrep…de kan komme til bunnen av det og etablere sannheten. ”

Forsvaret Wiggins over sine TUEs, Brailsford gjentok flere ganger at han hadde satt sin tro på Team Skys medisinske ansatte og ville utsette seg for sin overlegne kunnskap.

Spurt om datoene da TUE ble utstedt – kort før hver av 2011 og 2012 Tours de France og 2013 Giro d’Italia – sa han “det er ikke en systematisk Sportingbet Brasil mønster av TUE misbruk “og at et større antall TUEs og” more of a coherent pattern “ville vekke mistanke.

Team Sky-hodet sa at han var sikker på at Team Sky-ryttere ikke hadde brukt triamcinolon ut av konkurranse å gå ned i vekt – “Nei. Absolutt ikke.For meg som ville være over linjen…”- og la til at hans ryttere ikke hadde brukt enten kortikosteroider, smertestillende tramadol eller skjoldbruskhormonstimulerende midler for å forbedre ytelsen, selv innenfor reglene.

” Jeg har ingen kunnskap Uansett hva som helst, Sportingbet live form eller form av oss systematisk, bruker noen av dem, og hvis jeg gjorde det, ville jeg stoppe det, sa han. “Det er ikke hva vi handler om.” I fremtiden, la Brailsford til, var det sannsynligvis Team Sky som ville være mer åpent over TUEs, og beveget seg mot å gjøre noen av dem offentlige. Han sa at laget kan få “uavhengige eksperter” til å gjennomgå sine aktiviteter “fra topp til bunn…[så] at vi oppnår de etiske standarder vi prøver å oppnå”.

read more:

http://www.jthink.net

https://www.avitop.com

https://wanelo.co

http://www.icyte.com

https://seekingalpha.com

http://cheapestwebhosting.biz

Rate this post