Sportingbet: Mannen Flat jockeys går til hvis de vil bli mester

Årets suksess av Jim Crowley, en stor prestasjon av jockeyen selv, er også det høyeste øyeblikket i Hinds karriere. Han mottok lite offentlig anerkjennelse for hans innsats for å hjelpe Ryan Moore og Richard Hughes til å bli mestere tre ganger hver, den åpenbare fortreffelighet for begge mennene gjør dem uopprielige seier, men Crowleys tilfelle er annerledes. Som en 38-årig som tilbrakte den første delen av karrieren hans og kjørte rundt gjerdet, var hans legitimasjon for Sportingbet stjernene mindre klar og han ble tilbudt på 66-1 for tittelen når spillingen begynte for 10 måneder siden. Minnen bekreftet en mesterfylte med QEII Stakes suksess på Ascot Les mer

Hind er ikke typen agent for å registrere alle han kan og spille et tallspill; han er komfortabel med 10 ryttere og vil helst ha færre enn mer.Men et gap i stabelen hans åpnet da Hughes trakk seg tilbake i fjor, og fra de jockeys som clamored for å fylle den, valgte han Crowley. “Jeg tenkte, det er noe om denne fellaen,” reflekterer Hind, svinger stolen borte fra TVen og Sportingbet bonus dataskjermen med motvilje mot en mann hvis arbeidsdag uten avbrudd noen ganger kan vare fra kl. 06.00 til 22.00. “Det jeg så i ham var tøff. Han er en rytter, ikke redd for hester. ”

For Hind var Crowleys bakgrunn i hopping en positiv. Han bemerker at både Moore og Hughes ble født til fedre som trente jumpers og begge redd over hindringer i sine tidlige dager. “Det er veldig sjeldent, veldig sjelden, du får en rytter og en jockey på samme tid. Du får vanligvis en jockey, men ikke en rytter. Noen av dem, du får en rytter, men ikke en veldig god jockey.Når du får begge, det er da du har truffet knappen. “Hind fortalte mange venner om å ta de store oddsene om at hans nye signering ble mester, inkludert et stort antall av hans andre Spurs-fans. “De vet mer om hesteveddeløp fra de siste to og en halv månedene enn de har lært alle sine liv. De gikk i stolpene hvor det var fotball på, og gikk ‘Set on the races on!’ Noen av dem gikk på racing, aldri sett en løypa i livet. Jeg trodde, “Jesus, jeg kan ikke tro på dette. Jeg lokker folk til racing. “” Ved roten til Hinds suksess er Sportingbet apostas hans evne til å dømme form og lede sine jockeys til høyre hester fra Ayr mandag til Ascot på lørdag. Han er hjulpet av en del av handicapping programvare han skrev seg selv og viser ingen andre.For moro skyld prøvde han det på Coral Cup på Cheltenham Festival, en av vårens vanskeligste puslespill for å løse. Det har gitt ham de to siste vinnerne og betalt for sin datters første bil.

Ved 57 er han svært komfortabel, og han er glad for å låse opp kontoret i tre måneder fra midten av november og bruke off-season med familien sin, la andre bekymre seg om all-weather handling i de frosne månedene. Men det var ikke noe uunngåelig med dette behagelige resultatet. Hind var en gutt med Barry Hills på Manton da han snublet bakover inn i det som har vist sitt kall. Darryll Holland, da en ukjent tenåring, kom fra kontoret en ettermiddag, klaget over at han hadde prøvd å bestille turer for seg selv og ikke kunne gjøre det. Noen ropte: “Bony har Sportingbet gabbenes gave.Han vil få deg til rides! “Almanzor beats Fant igjen for å vinne Champion Stakes at Ascot Les mer

Før han visste hva som skjedde, sier Hind, Holland hustler ham inn i en telefonboks med et blikk av 10p stykker. “Jeg ringte denne første treneren opp og jeg husker å si til ham: ‘Jeg har Darryll Holland’. Han sa: “Hvem er han?” Jeg sa, “Han er den beste lærlingen i landet. Han hevder 7lb. Han er strålende. “Vel, det kom bare ut. Jeg visste ikke hva jeg sa. Han sa, ‘Ja.Sett ham på den. “” En annen trener svarte: “Gi meg en ring når jeg har hørt om ham.” “Nei,” svarte Hind, “du vil ringe meg.” </P >

Hind brukte navnene på Hills assistenter, Peter Chapple-Hyam og Joe Naughton, da han booket. “Jeg kunne ikke si at jeg var Tony Hind, den stabile gutten, kunne jeg?” Systemet falt ned da Naughton ønsket å vite hvem som skulle få Holland så mange utenfor rides. “Darryll sa: ‘Bony ser etter meg fra en telefonboks. Jeg gir ham en fiver en tur. ‘”

Hills sekretær overtok, men Hind var tilbake i virksomheten noen måneder senere etter flytting til Newmarket. På en eller annen måte hadde ordet av telefonens måte lekket ut, og jockeyen Allan Mackay snakket ham om å ha en annen gå.

Nå som han er fast på toppen av sitt yrke, håper Hind å bli der.Han og Crowley planlegger å beholde tittelen neste år, selv om agentenes regel aldri Sportingbet Brasil skal se på jockeysbordet til dagen etter Glorious Goodwood tidlig i august, på hvilket tidspunkt, hvis hans rytter er i strid, er det på tide å spenne nede og gi opp alt tenkt på søvn. Hans rallykryp til Crowley på dette stadiet i år var: “Sett pyjamas i garderoben, vi går for det.”

Den generelle tenkningen er at Moore fokuserer på kvalitet og ikke er tilstrekkelig interessert i ridning mange vinnere for å gjøre ham til en tittelkonkurrent igjen, men Hind godtar ikke det. “Jeg kan se ham gjøre det neste år,” sier han.

“Det er litt annerledes med ham fordi han er typen jockey som Sportingbet kan få fire eller fem vinnere om dagen. Så han ville ikke trenger å [dekke hundrevis av miles og jobbe lange timer].Det er ikke noe jeg tar opp med ham.

“Hvis jeg sier neste år, ser jeg på det jockeybordet dagen etter Goodwood, og han er 12 eller uansett, jeg sier bare til ham:” Vel , la oss ikke sitte i sengen, eh? La oss få en annen. “Men nei, han ville ikke gjøre Wolverhampton på en lørdag kveld.”

read more:

http://www.myfolio.com

https://weheartit.com

http://games4king.com

https://forums.cat.com

http://chicagorehab.net

https://columbustelegram.com

Rate this post