Sobotka og Voracek ble assistert, Calgary mistet uten Jágra

I begynnelsen av kampen mellom Pittsburgh , som i den siste sesongen klart å forsvare gevinster av Stanley Cup, og On Louis noen minutters forsinkelse seremoni og seremonien. Kaptein Sidney Crosby til hjemmelaget nok en gang viste en sølvkopp og et tak PPG Maling Arena har lagt ut en annen banner til minne om triumf av året 2017.

Inngangen til den nye sesongen, men Pittsburgh kom ut i hans fantasi. I den dramatiske delen mot St. Louis hadde et hjem for det meste av ordinær spilletid strammet poengsum når kontinuerlig miste 1: 2 og 2: fjerdeEn stor andel av dette var og Vladimir Sobotka, som fikk tillit i elitedannelse sammen med Paul Stastnyho og målscorer Vladimir Tarasenko.

Den tsjekkiske spiss (18:43, 0 + 2 + 1) fremstilt på sabotasje porten forsvarer Alex Pietrangelo og fem legeme sjekk var den mest aktive i denne henseende Borce Chelsea, for at det skal endre seg i det andre settet og drives Dmitry Jaškin (12:54, 1, 4 skudd). Pittsburgh reddet ved å justere 4: 4 helt på slutten av ordinær tid utnyttet power play Sidney Crosby og kort tid etter scoring Conor Sheary. I den etterfølgende utvidelsen, men St.Louis føre sitt andre hit hjem forsvar Pietrangelo kveld.

In Style har inngått en ny sesong Jakub Voráček (17:15, 3 + 0, 1, 2 skudd), som hjalp Philadelphia </b > til den første 5: 3-vinneren på San Jose med bare tre assists.

I det niende minutt var involvert i åpningen mål og kaptein Claude Giroux i løpet av de to skyttere omlastings Wayne Simmonds. Først i kraften av den andre tjue minutter, da han endte den atypiske 2: 2. I den tredje perioden da de spilte flyger ytterligere numerisk fordel og Simmonds, som til slutt skutt inn i det åpne buret fullført og knep, målet differensial anordnet ved 4: 3

gruppevinner mangler og forsvarer Radko Gudas (20:02, + /: 0).Ved porten ble Michał Neuvirh gitt fordelen av Brian Elliott (32 inngrep mot 35 skudd). Tomáš Hertl (15:46, -1, 2 skudd) med den tsjekkiske haien.

Med Michael Frolík (17:54, +/-: 0) men uten Jaromír Jagger, som signerte kontrakten ved ankomst i Canada, var vert for Calgary til kamp Alberton på Edmontons is . Han er overveldet av forskjellen i klasse 45:26 og tjente en 3-0-seier med fans.

I tillegg var forfatteren av alle Oilers-målene ingen andre enn de 100 mest produktive mannene i det siste året, Connor McDavid.Den første spille dag av den nye sesongen med NHL å håndheve de to mest produktive spillere fra i fjor, og hadde en topp hat-trick med yngre McDavid (3 + 0) før Sidney Crosby of Pittsburgh (1 + 1), som hindret hjemmetap mot St. Louis.

Joy av viftene startes NHL Winnipeg i midten av bitre ganske raskt etter deres første presentasjons Jets utklasset Toronto Høy 7: 2nd Sommer forsterkninger fra San Jose frem Patrick Marleau i New Jersey blinket dvougólovou mellomværende og tre poeng (1 + 2) for Maple Leafs scoret fremover James van Riemsdyk og Auston Matthews.Sistnevnte klart overskygget av konfrontasjon av de mest produktive rookies forrige sesong Innenriks Patrick Laineho (0 + 1).

I motsetning Marleaua imot, kom ut premiere i New Jersey keeper Winnipeg Steve Mason, som i sommer kom som de største forsterkninger Jets. Av de første 20 raketter tidligere Philadelphia keeper slapp inn fem mål i 41 minutter og sluppet stedet střídajícímu Hellebuyck. Han stoppet ikke de to treffene i Toronto.