Ryder Cup kaptein Darren Clarke for å få hjelp av Liverpools Jürgen Klopp

Kapteinen ser ut til å fortsette en kjempeflott løp av europeisk suksess i toårsdagen. Under den siste Ryder Cup på Gleneagles spurte Paul McGinley Sir Alex Ferguson for å inspirere hjemmens spillere. Clarke, som har fotball i troverdighet med den røde halvdelen av Merseyside, vil fortsette denne alliansen, men har også øremerket Klopp som et verdifullt lydkort. “Jürgen Klopp er definitivt en av gutta jeg vil snakke med, spesielt som en Liverpool-fan selv, “sa Clarke. “Han er en absolutt livewire er han ikke? Han er en bunt av energi, og den typen ting kan være smittsom.Han er åpenbart veldig lidenskapelig og en kjempeflott motivator, så jeg ønsker å plukke hjernen hans litt. Ryder Cup 2014: Europa satte tro på Sir Alex Ferguson’s boot-room brilliance | Ewan Murray Les mer

“Kenny Dalglish er noen andre jeg skal søke etter. Sir Alex Ferguson var en så inspirerende figur på Gleneagles at jeg ville gjerne ha ham ombord igjen. Jeg skal se om han er ledig den uken, og sjekk ut muligheten for å flytte ham over med oss.

“Men jeg snakker med en haug med folk over et stort spekter av sport. Clive Woodward er en annen fyr som ville være veldig interessant på lagets dynamiske og tidligere kaptein Paul O’Connell fra Irland og Lions er en annen. “Clarke var vert for to middager med de som ønsker å lage sitt lag under spillere Championship uke.Under dem presset han hjem en av hans nøkkelmeldinger som hentet fra irlands rugby lagets adopterte pre-match-anthemer.

“Jeg vil bruke skulder til skulder som en slags lagmantra for denne Ryder Cup, “Sa Clarke. “Jeg vil ikke at spillerne skal knuse sammen før vi slår av, men jeg vil understreke at vi er alle sammen i dette, vi er en forente styrke, og vi er mye sterkere sammen.”

Rate this post