Republikken Irland holder i live Euro 2016 håper å vinne over Georgia

Den første perioden foreslo Republikken Irland hadde ingen virksomhet blant kontinentets elite, men en andre halvdelstransformasjon og et verdifullt mål fra Jonathan Walters spandte dem nærmere Euro 2016. Jeff Hendrick bidro med en assistanse Unibet som ville gjengi ethvert prangstykke. Martin O’Neills menn sitter tredje i gruppe D, fire poeng over Skottland, med to kamper igjen, til tross for at de har en verre rekord i spillene mellom de to lagene. Det er arbeid som skal gjøres for å sikre et avspillingssted, men positive resultater mot Tyskland og Polen kan til og med øke dem til de automatiske kvalifiseringsposisjonene.

O’Neill teller ikke kyllinger. “Vi burde ikke Unibet betting sider med startbonus komme foran oss selv,” sa han. “Vi har åpnet litt av gapet, men head-to-head [mot Skottland] kan fortsatt komme til spill.Det er fortsatt i våre egne hender, men vi har to utrolig vanskelige spill som kommer opp. Vi er mot verdensmesterene neste – vi kan like godt ha en tur – og vi må finne en seier fra minst en av kampene. Vi må naturligvis gjøre det bedre i 90 minutter. “Euro 2016-kvalifiseringen: Tysklands Thomas Müller piller smerte på Skottland Les mer

Drastisk forskjellige halvdeler har vært en gjentakende Unibet funksjon av denne irske kampanjen. Her gjorde de en slurvet og merkelig treg start. To ville passerer fra Robbie Brady i de første tre minuttene drev vertene inn i trøbbel og forrådte deres nerver. Robbie Keane kunne ha roet dem i sjette minutt, men slått en hoppende ball over baren.Georgiske spillere hadde på forhånd snakket om å presentere sin leder, Kakhaber Tskhadadze, med en forestilling for å feire sin 47. bursdag, og kanskje til og med negere verdien av gaven de hadde gitt irsk i fredags, da Unibet deres seier mot Skottland gav O’Neill sin side med frisk håp. Her, unburdened av forventning, burde de besøkende ha forsterket hjemmeklubber i 11. minutt, men Levan Mchedlidze avsluttet svakt etter å ha blitt sendt klart etter et skarp samspill på midtbanen. Det var en dårlig frøken, men Georgia så slicker og skarpere ut. Tornike Okriashvili sendte et frispark i det 24. minutt. Irland ringte knapt til sak.

“Vi var veldig forsiktige i første halvår, jeg er ikke sikker på hvorfor,” sa O’Neill. “Kanskje det var forventning. Vi manglet energi og Bet365 attraktiv velkomstbonus skapt svært lite.Det var litt bekymret, men spillerne kom veldig sterk i andre omgang. ”

O’Neill erstattet Keane med den mer kraftige Shane Long i pausen. Irland startet på forsiden og Seamus Coleman, imponerende på sin retur fra skade etter å ha savnet fredagens seier mot Gibraltar, to ganger gikk nær. Nukri Revishvili blokkerte da en lang rekkevidde innsats fra Glen Whelan. Irland ble bedre, Georgia trakk seg tilbake.

Revishvili måtte gjøre improviserte sparer på timen, først fra en Bet365 deflected shot av Hendrick, deretter fra en Walters-header. James McCarthy, så ofte berated for sin motvilje mot å gå frem, våget inn i straffesparket i 63. minutt, men blazed over fra 15 yards. Da Hendrick viste McCarthy hvordan å rase fra midtbanen med dyktighet og snitt.Derby County-spilleren brøt mellom to forsvarere på venstre side, før han unngikk en tredjedel med en subtile feint og serverte en perfekt lav ball over målmålet. Walters tok mål fra to meter. Cue en eksplosjon av glede og lindring. Long skulle ha soothed tvil om resultatet, men å vise hvorfor Keane fortsatt fremdeles foretrukket for ham, klarte ikke å finne en sikker kontakt fra nært hold etter ekspert Bet365 service fra James McClean , som selv ble nektet av en stor redning i stoppetid. Uansett hadde Irland gjort nok.

Rate this post