Ny æra av Ferrari: Vettel beseiret Mercedes i Malaysia og gråt over

I ledelsen i verdenscupen sammenlagt rangering forblir andre i Malaysian Sepang målene Lewis Hamilton, men rett bak det er Sebastian Vettel. Den tredje plassen Nico Rosberg på søndag trengte ikke å lagkamerat Vettel heller ikke født på nytt

Vettel kunne takke for seieren særlig strategisk beslutning Ferrari -. Når du forlater bilen retardasjon i 4. runde forble på sporet, mens Hamilton med Rosberg går for nye dekk i boksene.Som et resultat, måtte de slite gjennom tregere motstanderen, mens tyske sjåføren i forkant bygget en ledelse som holdt helt til slutt.

Helten av løpet vil utvilsomt bli den andre rytteren Ferraris Kimi Raikkonen, som uheldig serien fortsetter denne sesongen – startet opp fra ellevte posisjon, fordi i den andre delen av kvalifiseringen sporet utløst av kraftig regn når det nezajel flying lap

etter hans start brøt unggutten Felipe Nasr bakhjul og måtte pit.. Han sirklet med et stort tap på sisteplass.

Bremse bilen, uansett hvor mye hjulpet av Kimi Raikkonen, takket være hans exit ble dratt til enhver motstander, og kunne starte en etter en for å kjøre forbi.Målet med dette var en flott fjerdeplass.

Sebastian Vettel har opplevd å se triumf i den andre starten etter at han kom til Ferrari triumf i Malaysias Grand Prix Formel 1 brøt åtte løp varig dominans stallen Mercedes. Mercedes sist vant på fjorårets Belgias Grand Prix, som dominerte den australske Daniel Ricciardo fra Red Bull bilen, deretter ved gjensidig kollisjon med Rosberg Hamilton.

Vettel også endte nesten to år for å vente på den berømte italienske stabil for å vinne.Rød bil dominerte den siste spanske Grand Prix i mai 2013. De fire ganger verdensmester Vettel selv opplevd å se seieren for første gang etter mer enn et år og en serie på ni seire på slutten av et mesterskap sesongen 2013.

Fernando Alonso, som ble undertegnet i henhold ennå Ferraris siste seier i VM, det premiere for McLaren ble ikke vedtatt. Allerede før midten av løpet på grunn av tekniske problemer måtte stenge bilen i garasjen. Tilsvarende falt senere lagkameraten briten Jenson Button stabil og har fortsatt å jobbe på påliteligheten av bilen og spesielt de nye Honda motorer.

Uventet rase vinneren Vettel på podiet som den sørasiatiske solen skinte. “Den store endringen over vinteren, teamet ga meg en fantastisk velkomst og umiddelbart begynte alt syklet som smurt.Jeg er så glad vi slo Mercedes på banen. Det viser at vi har gjort en god jobb. “Vettel er nå overbevist om at å forlate Red Bull var det best mulige skrittet i karrieren. “I fjor var det ikke bra for meg, selv om vi hadde en anstendig bil, kunne jeg ikke gjøre det. På Ferrari har alt blitt utrolig solgt siden første øyeblikk, bilen er laget for meg og jeg er helt glad. Jeg tok den riktige avgjørelsen, nå har jeg vunnet løpet, og jeg vil vinne hele mesterskapet med Ferrari. Selv om det fortsatt vil være en lang vei å gå. “Den andre i mål Lewis Hamilton snakket ikke så mye som Vettel. Alt han måtte gjøre, var gratulerer med sine rivaler for en god seier. “Gratulerer med Ferrari og hans ingeniører.Jeg satte rase jeg kunne, holdt plugging unna full, men i dag var den raskeste Ferrari ”

Den regjerende verdensmesteren er allerede planlegger hevn:”. Vi må sette det sammen som et team for å finne ut hvor vi taper tid, forbedre og i neste løp for å komme tilbake. ”

Nico Rosberg var, som alltid i godt humør og snakket som en født høyttaler. “Spillet i gang, ber vi deg en Ferrari,” dallying på pallen i tredje mål. “Det var en god kamp, ​​og det gjorde oss alle glade.Vi gjorde en god jobb, vi var raske, men Ferrari var dessverre enda bedre. ”

Den tyske racer med finske røtter, men han gjorde ikke glemme seg selv. “I neste løp vil jeg prøve, jeg vil være på disse to (Hamilton og Vettel) å presse og prøve å slå dem.”

Start på

de første meter den for Vettel sett så bra. Mercedes-sjåførene hadde en bedre tonehøyde, og Rosberg var på den første bøyen til hans nivå. Ferrari racer men hans erfarne lands og presset kjempet andre plass i kvalifisering beholdes.

Raikkonen ved starten og innringet konkurrenter stengt 12. plass. Men bare en krets.I den første raid på oppløpssiden til ham en av rookie Felipe Nasr uforsiktig med Sauber, gjennomboret foran fløyen av hans bilens bakhjul og finnen måtte gå full sirkel for å hoppe av før han kom til groper. Filler av gummi fløy rundt kanten av hjulet og tok en tilsynelatende uutslettelig tap.

Fina reddet en svensk konkurrent Ericsson, som i den fjerde runden misbrukes besøk i det første hjørne, skidded, ble sittende fast i grusen og avsluttet. Bilen hans var så nær veddeløpsbanen, til rennledelsen heller innkalt fra groper safety car og Fin er takket være ham dratt til slutten av lokomotivførere.

De fleste av rytterne utvekslet bak sikkerhets bildekk, men Sebastian Vettel til mekanikken nezajel.Han forsøkte å dra nytte av det faktum at Hamilton og Rosberg var bak de tregere bilene som også var på rullebanen. Og det viste seg endelig å være en vinnende taktikk. I ellevte runde passerte han Hamiltons andre Hülkenberg med Force India-monopolet, og tapte ti sekunder. Og selvfølgelig, han burde ikke komme til mål.

Selvfølgelig kan han tvile på om Mercedes var strategisk feilaktig. Hamilton og Rosberg vil snart nå Vettela og overta. Selv om Hamiltone var bare et halvt sekund raskere i fanget, etter siste stopp foran målet, ville tyskerne overta, som laget var sikker på å telle. Men hastigheten på de røde bilene var bedre enn noen andre forventet. Det var også en mindre ferdighetskløft.Championship teamet brukte en raskere og mykere dekk allerede i den første delen, mens Ferrari gummi besparende funksjon, slik Hamilton hadde en del av løpet til å gå på et lavere sett enn Vettel.

Sebastian Vettel tilbake til sporet fra hans første stopp i 18. og straks tok en mye bedre tid enn førerne hadde på vanskelige dekk. Forskjellen var to sekunder per runde. Fire runder passerte senere Rosberg og to Hamilton. Favorittene i løpet kunne ikke holde tritt med ham og motstå ham.. De hadde ikke en sjanse

Fighter hest ryttere Ferrari

På den tiden, det vil si i midten av løpet, var allerede i topp ti Kimi Räkkönen at přezul myk gummi litt tidligere enn Vettel og så bare så på at hans “faller” en motstander etter den andre. Etter et annet stopp falt han bak Williams-paret, men han hadde ikke noe problem med de yngre dekkene. Fin var heldig for å kunne overta malaysisk Sepang. For noen av seriene i serien, som Ungarn eller Monaco, ville det ikke bli hjulpet av rakettfremdrift.

runde mislyktes lovende ride representanter Force India – både Sergio Perez og Nico Hülkenberg ble straffet ti sekunder for å stoppe i gropene for å forårsake en kollisjon med en motspiller. På resultatene av rytterne led også ganske fort Lotus – Pastor Maldonado kolliderte like etter start og til slutt trakk seg fra løpet, Grosjean led av konflikten bare med Pérez og mål var i stand til å returnere bare elleve, dvs. første nebodované sted

. Sebastian Vettel bygget sist Mekanikken i 38. runde og kom tilbake til banen før Nik Rosberg, som ventet på det siste settet av dekk. Det var hans dominans. Så kunne han se hvordan Lewis Hamilton endret gummiet senere.Uten kamp tilbake til linjen.

Etter å ha passert målstreken fire ganger verdensmester feiret sin første triumf med Ferrari høyt hýkáním, som er godt kjent, og på podiet på ansiktet hans var tårer. Etter Michael Schumachers annen tysk rytter, som var i stand til å bringe maranellským seier.

Enda verre enn to uker siden i Australia så ryttere Red Bull, som inntil nylig dominerte Formel 1. Daniel Ricciardo og Daniil Kvjat tapte selv med deres junior, Toro Rosso italienske stall og Sebastien Vettela med tap. Vil hodene falle?

Et annet løp i serien er Kinas Grand Prix. Det tar 14 dager.

Rate this post