Montreal Impact brutalno izložen u kapitulaciji Lige prvaka

Sanaderov san o konačnoj završetku meksičke dominacije Concacaf Lige prvaka završio je s bolnim ponižavanjem u srijedu, nakon što je Montreal Impact srušio na 4-2 sekundu (5-3 agregat) poraz u klubu America. >

Argentinski Dario Benedetto pogodio je izvrstan trik za drugo Bet365 poluvrijeme dok je meksička momčad okrenula stil nakon što je u poluvremenu krenula za cilj i pružila oštru provjeru stvarnosti za one koji su se, nadamo se, pitali Montreal je zaslužio puno kredita za postizanje konačne, a još više za dobivanje skice na stadionu Azteca protiv meksičkih prvaka, ali kada je došlo do Odlučujući konačni 45 minuta natjecanja, obrambeni krhki tima Franka Klopea bili su brutalno izloženi i Amerika se pokazala kao drugačija klasa. Benedetto, 24-godišnjak koji sigurno ide Biti na radaru europskih klubova, obavijestio h Je završna sposobnost s četiri gola Bet365 protiv Herediana u polufinalu i njegovo partnerstvo s Oribe Peralta jednostavno je osvajao Montrealu. Utjecaj, tražeći postati prvi kanadski tim koji je osvojio naslov Concacaf i prvi MLS klub Do pobjede nakon što je natjecanje prebacio na format Lige prvaka 2008. godine, uhvatio je vodstvo u samo osmoj minuti. To je bio cilj koji je posve bio proizveden u Argentini – Ignacio Piatti se približavao američkim braniteljima Iako je pet minuta kasnije Amerika trebala vratiti na razinu, ali njihov argentinski Benedetto , Uspjeli su nekako uspjeti udariti unutrašnjost postova i poprečni štap od točkastih područja nakon zaglavlja preko šest dvorišnih kutija od Pabla Aguilar. Montrealova snaga na cesti bila je njihova prijetnja Protunapad i Meksikanci koji uživaju u tome Efekt se oslanja na tu istu taktiku. Te se praznine oslanjaju na Bet365 tempo Dominika Oduroa i Dilly Duke dolje lijevo i inteligenciju Piatti u sredini.Duka je pucao niz bok i skliznuo loptu preko Piattia koji je stvorio dovoljno prostora za pogodak, ali njegov je trud bio dobro blokiran od strane američkog poraza Moises Munoz . Amerika je izgledala zalutala, bez ideja i frustrirana od strane midfielda koji je hodao iz Montreala i njihovog odlučanog obrane. To se frustracija počela očitovati u nekakvom guranju i kretanju Ali svejedno, da budemo pošteni, Montreal je dao ono što su dobili, pokazujući opet, da je velik dio njihovog uspjeha u Concacafu bio neodobravanje da ih zastraše njihovi protivnici. Klopas, Montreal oach, Bio bi oduševljen prikazom svoje Bet365 momčadi jer su ušli u kombinaciju s 2: 1, ali pet minuta nakon ponovnog pokretanja i Meksikanci su podigli niz i potpuno izmijenili zamah susreta.

Osvaldo Martinez uočio je Benedetta bez nadzora na daleko mjesto, savršeno ga izbacujući Lebdio loptu koju je napadač upoznao s savršeno pogubljenim pijeskom koji je bljesnuo Bet365 prošlosti Kristian Nicht i u Montrealov cilj.

Prednost izgubljenog gola izgubila, Montreal je trebao pronaći način da se igra usporedi, ponovno skupi I naći način da se pomjeranje daleko od obnovljene Club America.

Oni jednostavno nisu mogli to učiniti.

Duboka kugla na stražnji post je krenuo preko lica Cilj Darwina Quinteroa i Oribe Peralta, čiji je kasni gol osvojio njegovu momčad u prvoj nozi, ustao je snažno na poleđini i stavio Ameriku naprijed u 64. minuti. Dvije minute kasnije I Montreal su bili Bet365 najbolja sportska kladionica rastrgani, Miguel Samudio je srušio lijevu stranu i pronašao Benedettoa na stražnjem dijelu, koji je ponovno prikazivao njegovu završnu sposobnost dok je volio kući iz blizine. Dolje 3-1 u noći I 4-2 dolje na agregat, Montreal su ostavili trebaju osvojiti tri cilja koji su već naučili bolno da bi mogli dopustiti priuštiti da Americi ‘ Benedetto je završio šeširski trik s ciljem koji je pokazao da je daleko više nego samo golobojni grabežljivac, sjajan dodir koji mu stječe prostor na rubu područja prije nego što je grlio u Lijevom nogom natjerati natjecanje bez ikakve sumnje.

Zamjenik Jack McInerney postigao je kasni cilj za Utjecaj koji je služio samo da Bet365 prettify scoreline, mijenjajući ništa o ishodu.

Meksički klubovi osvojili su svih sedam naslova Lige prvaka kako bi slijedili tri ravna Concacaf Champions kupa koji su osvojili prije prebacivanja formata. MLS je pomogao Montrealu najbolje što su mogli, dopuštajući im da preskoče utakmice lige za pripremu Za svoje izazove, ali je potrebno više od rasporeda zabluda ispuniti jaz kvaliteti između momčadi igraju pod Bet365 plaće kapa i roster ograničenja, i klub poput Amerike s kvalitetom u cijeloj i klase poput Benedetto gdje je najvažnije.

 

Rate this post