Liptov bygget to, russere alle fire spillere

MOSKOW, BRATISLAVA. Slovakiske tennisspillere i år var blant de fire beste lagene i Federation Cup, men endte helgenskampen med Russland i tårer.

Et tøft tap vil skade lenge, sier kaptein Matej Lipták etter retur fra Moskva. Slovaksene ledet i semifinalen etter lørdagens 2: 0-dobbeltspill, men på den andre dagen kom de ikke til det avgjørende tredje punktet mot finalen. 2: 3.

“Til tross for resultatet er jeg stolt av spillerne. De forlot alt på gården. “Utmattet Dominika Cibulkova har valgt ut denne ukens WTA-turnering i Marrakech. Den ideelle lørdagen har økt presset.

Lipták kjenner sine spillere. Til den klare enheten av Cibulka (15.I WTA) valgte trio Magdaléna Rybáriková (45), Daniela Hantuchová (75), Jana Čepelová (85) for å dvojhier Hantuchova, selv om renkingovo er opp til 30 seter for Rybarikova.

“Daniels erfaring er mange tunge spill. Federation Cup er ikke som en vanlig turnering, “forklarte han, hvorfor han forlot Rybarikova-benken.

Hantuchova på lørdag odvďačila for tillit sjokkerende seier over Maria Kirilenko hjem enhet, selv om deres posisjon er delt i 62 byer. Cibulkova scoret en tre-set-seier med Pavliuchenkov.

“Kanskje ledelsen 2: 0 kom under mer press,” han etter møtet Lipták.

“Vi har sjansen til at vi er i ferd med å fullføre.Søndagens kamper vi neodohrali med en slik ro og rapporter fra dagen før. “Makarova var nøkkelen

En erfaren strateg Samil Tarpiščev på benken for søndag Russland forberedt på å endre oppstillingen. Slovakia forblir i veletablerte valutaer.

“Endringer i det russiske laget jeg forventet, men heller på stedet enn Kirilenko Pavlyuchenkova. Inkludering lefty Makarova viste seg å være avgjørende, “sa Lipták. “Jevgenij avgjort på to. 2 og deretter hjalp til seier i double”

Kirilenko på søndag presset gjennom aggressivt spill fra grunnlinjen, Cibulkova hjalp henne med å vinne masse utvungen feil.Dominique innrømmet at hun hadde spilt uten energi i det andre.

“I antatt at ettertraktede tredje punktet kan gjøre Cibulkova og Hantuchova. Den minste sannsynligheten for å ha vært i quad, “la den slovakiske kapteinen. Hantuchova ledet i det tredje settet med Makarova 4: 2 og 30:15, når det gis utmattende, men sjansen for en dobbel kontring savnet, og viste Russlands utvikling.

Etter å ha konsul teamet vi tok Hantuchova s ​​Cibulkova av skuldrene og dobler siste, men mot godt koordinert med favoritt Makarova Vesnina bare vunnet det første settet. Kapteinen mener de to

I februar runde av Serbia søndag erstattet den skadde Čepelová Cibulkova og sammen med to punkter Hantuchova bidratt sensasjonell seier over hjemmeenhet Jovanovski å vinne 3: andreLikevel stoler Lipták fortsatt sterkt på Cibulkova – Hantuchova. Selv Rybarikova forblir rollen som en erstatning.

“De sterkeste lagene har fire like spillere, de kan endre dem fleksibelt. Dette var sannsynligvis hvorfor russerne vant semifinalen, sier Lipták. “Hvis Rybáriková og Čepelová når nivået med Cibulka med Hantuch i Federation Cup, kan vi tenke på store seire. Dette er internt sterk, flere gevinster kan komme neste år. ”

Flere lignende artikler:

Liptov bygget to, russere alle fire spillere
5 (100%) 1 vote