Indians outgrind Cubs som Crisps nakkeslutt-enkeltbrudd Spill 3 dvale

Dette er en ballpark som har sett så mye å tape. Innspillingsinnstillingen mister. Crazy å miste. Historisk å miste. Legendarisk å miste. Du tror at i baseball har hvert spill en vinner og en loser, i like stor grad, men hos Wrigley Field for Chicago Cubs-fans, legger matematikken seg ikke på den måten.

Så verdensserien kom tilbake til Wrigley, helligdommen til baseball å miste, på fredag ​​for første gang på 71 år. Og mens Cubs-fans føler at de har betalt sin pris og gjort sin tid, og at dette er deres rettmessige øyeblikk, synes ikke Cleveland-indianerne å forstå meningen med dette partiet. Indianerne vant Spill 3 1-0. De fører nå Cubs to spill til en. World Series 2016 Game 3: Cleveland Indians 1-0 Chicago Cubs – som det skjedde!Hver siste beslutning, hver siste bevegelse, teller.

Indianerne spilte for å prøve å få en løp fredag ​​kveld, og håper at deres lettelse kanne kan vinne spillet. Det er en strategi som spiller med den minste margin for feil. De buntede en løper over, tok en base på en vilt tonehøyde, brakte inn en slap hitter, Crisp, for å slå en enkel hit.

Og Cubs? De får det ennå ikke. De kan lære før denne serien er over. Men se på andre baseman Javier Baez. Han hadde blitt en stjerne i løpet av sesongen fordi han kutte ned på sin latterlig massive oversving. Det var melodrama. Nå er han tilbake til den store svingen igjen.De eneste to tingene som noen kan huske om World Series i Wrigley Field var Babe Ruths legendariske kalt skudd, da han pekte på blekere før homering. (Det har aldri skjedd, forresten, men det stopper ikke legenden.) Og det andre Wrigley World Series-minnet er en gresk fyr som bringer sin geit inn i 1945-serien, blir sparket ut og satte en forbannelse på laget.

To tapere øyeblikk i huset til baseball mister. Cubs har aldri vunnet World Series siden de flyttet inn i Wrigley for over et århundre siden. Saken er, for alle som har sett kubene her i årevis, i flere tiår – og det inkluderer meg – det er bare denne underlige følelsen at verdensserien ikke skjer her. Det tok en feil sving på en eller annen måte og endte opp her.

Men alle tapene har bare infiserte Cubs-fans.Dette laget, fullt av unge spillere, føler det ikke. Som kuper Jake Arrieta så ubarmhjertig satte den den andre dagen: “Fuck historie.”

Dette laget er ekte og varig. Cubs er bygget riktig for første gang på 100 år og de tok serien tilbake til Wrigley Field uten en billy geit. De må håndtere virkeligheten nå, og virkeligheten er dette:

Vinnende World Series er vanskelige ting. Det er ikke bare levert til deg fordi du har betalt dine avgifter. Facebook Twitter Pinterest Fans ventet utenfor ballparken nær hjørnet av West Addison og North Clark flere timer før Game 3. Foto: John G Mabanglo / EPA

Cubs fans har samme smertefulle leksjon å lære. De opptrådte i Wrigleyville, barområdet i nærheten av parken innen 5am fredag. Ja, jeg. Det var 14 timer med å drikke før kampen.Barene var angivelig opptil $ 250 per person for å komme inn, $ 500 hvis du vil ha et bord. Da jeg gikk inn i parken omtrent fire timer før første tonehøyde, måtte jeg gå over en fyr Hvem var først og fremst, spredte ørn på fortauet med politiet knelte på ham, og flere politi holdt sin venn mot en vegg. De hadde forsøkt å snike seg inn.

Cubs manager Joe Maddon snakket om sin tur til Wrigley:

“Jeg antar at en av gruppene som lager videospill, absolutt kunne gjøre et spill ut av går ned Clark Street for det første spillet i World Series, “sa han kort før den første banen. “Potensialet for å slå fotgjengere eller ikke, løpelykter, stopp skiltene. Ingen stopper her noen gang…

“Jeg trodde det var flott.Når du kommer til det punktet nærmere (til Wrigley) og du ser linjer overalt, linjer for å komme inn og ut av etablissementer, tror jeg det er flott. ”

Denne hele byen ønsker sin kroning, men de er blir nødt til å lære at baseball så ofte synker når du forventer at den skal synke. Indianerne vil kaste sin beste kande, Corey Kluber, lørdag kveld mot Cubs ‘No4 fyr, John Lackey. Cubs kunne ikke slå Kluber i Game 1, og et nederlag ville sette Chicago på randen av eliminering (eller indianerne på randen av å vinne serien). Men du vet egentlig ikke. Kluber vil være på en dag kort av sin vanlige hvile. Hvis kubene er smarte hver eneste…enkelt…