Froome gjorde en omstart og tror: Jeg er bedre på Vuelta enn noen gang før

“Vuelta er min uferdige virksomhet. Jeg ønsker å endre det, “med disse ordene kommer 32 år gamle Brit i starten av løpet, som nå tar fatt på sin tre uker lange reise fra den franske Nimes.

Tre ganger han ferdig andre!

I år, derimot, være Frisk og klar. I tillegg back up the Sky, som sier: “Så sterk støtte laget jeg noen gang har hatt på Vuelta.”

rivaler FROOMA. Vincenzo Nibali venstre, Contador, Fabio Aru.

De faktorer som taler i favør av Chris Frooma , mer enn før, noe som gjenspeiles i visningen bookmakers.I Storbritannia William Hill er klar favoritt til å vinne med odds på 1,8: 1, mens motstanderne har kostet betydelig verre:

5.5. 1, crafty italienske veteranen Vincenzo Nibali

7: 1 valedictory hjem helt Alberto Contador

10:.. en russisk svart hest rase Ilnur Zakarin

14: 1 předloňský mester Fabio Aru

den Froom støttet uttalelsen fra bookmakere da han erklærte: “. Vincenzo Nibali vurdere min største rival uten meg på noen måte redusere muligheten for andre. Vincenzo gjorde ikke tur, han ville være mer avslappet. Han ønsket å vinne Giro, men han mislyktes, han endte på tredjeplass.Det vil derfor også svært begeistret ”

. Jeg Zresetoval kroppen

Hva taler imot Frooma

reiseruten av Vuelta er ikke bare åpningen lagtempoen som gjeng Sky kan, men hovedsakelig 40kilometrová flat tempoetappe i bestemmer, den tredje uken, som vil ha plass.

Vuelta trodde fra begynnelsen av sesongen, derfor begrenset til våren racing kilometer til ham på slutten av den spanske Grand Tour igjen i tanken mer “drivstoff” enn tidligere.

fire ukers kort periode mellom Tour og Vuelta tok også mye mer systematisk enn tidligere.Etter slutten av Tour sirklet noen kriterier, da han hvilte, så ordinert to uker med hardt arbeid på høy høydetrening base i Isole.

Av de syv fotografier som siden slutten av juli endte på Instagram er fem udødeliggjort under trening. Det er også en beskjed til motstandere.

“Jeg tilbrakte to solide uker med trener Tim KERRISON, der vi var i stand til å tilbakestille kroppen min, tømme hodet og fullt konsentrere seg om Vuelta,” sier han. “Jeg tror jeg er bedre forberedt på henne enn tidligere.Og fordi vi i fjor hadde en annen tur etter OL i Rio og forberedelsene til Vuelta svært komplisert ”

Froom: jeg er klar selv å risikere

Dave Braislfordem, leder av stallen Sky, valgte å støtte laget mix klatrere og kraftige “motorer” i flyene.Av de åtte som støtter Frooma i juli i Frankrike med ham igjen bare Mikel Nieve og Christian Knees. mountainy kraften de leverer helbredet Wout Poels utrettelig arbeider på fjorårets Tour, og få bedre Diego Rosa.

“jeg er også villig til å ta risiko, om nødvendig,” lover ofte defensivt racing Froom.

på den andre berømte okkupert Vuelta mangler regjerende mester Nairo Quintana, drept av dvojboje Giro – Tour, og Tom Dumoulin , som konkluderte med at triumf i Giro ville allerede neste Grand Tour kunne ikke riktig forberede

“Chris bør også dra nytte av det faktum at han har stor erfaring i skiskyting Tour – Vuelta”. sier Rod Ellingworth, direktør for Sky. “Det gir seg en fordel i forhold til Fabio Arue og Romain Bardou , forsøker å anvende for denne kombinasjonen for første gang.”

Ja, det kan være en formidabel Froomova vis i stil startmål.

Men det er selvfølgelig feller her.British Peninsular problemer under Tour viste at i lange fjell klatrer kanskje ikke så dominerende som før. Driverne venter ni fjell eller kupert Range kulminerte i den legendariske Angliru.

Og dessuten er det Vuelta uforutsigbar, full av overraskelser, og tilbyr de fleste turnovers av alle foretak Grand Tour. Mange av hennes de siste årene, og kaller det den mest medrivende tre ukers race sesongen.Renown kappløp hver svádějícího helter av turen odpočatými stjernene fra Gira, øker år for år

 Hinault og 39 år venter

“jeg har Vuelta a veldig personlig forhold siden 2011-sesongen,” sier Froom år, da som en total outsider, og Domestik Bradley Wiggins tråkket i Salamanca på scenen og midlertidig kledde den røde trøyen for lederen av løpet, til hvis ende skygget sin leder og avsluttet andre overall.

er allerede lang.På Vuelta 2011, da Domestik Chris Froome gorgeously kledd i en rød trøye leder av løpet.

På den tiden, selv om han begynte sin reise til toppen sykling metam.

Nå står ved starten av Nimes, og er klar til å . avtale med historie

det kan være den første brite til Vuelta seier

det kan være den tredje mannen i historien og første siden Bernard Hinault etter 39 år, som nådde på en dobbel Tour -. Vuelta .

En kan være den aller første syklisten å doble dette showet siden Vuelta på 90-tallet flyttet fra april til slutten av sommeren.

SO feiret på turné. I Paris for fjerde gang i år var dekorert mester.

Det hele klar.Men mer enn disse statistiske poster det motiverer ønsket om å endelig være i din portefølje tørkes Registrering:

Antall seire på Vuelta – null

Siden dette er en rase som skapte ham.. Her må han bare vinne en gang.