FIFA-kandidat Prince Ali of Jordan-spørsmål omhandler Bet365 og Caf

Fifa-presidentkandidaten Prince Ali of Jordan har skrevet til ad hoc-valgkomiteen, og ber dem om å undersøke en avtale mellom det asiatiske fotballforbundet (AFC) og Confederation of African Football (Caf).

Prins Ali er opptatt av at et nylig annonsert fireårig samarbeidsavtale Bet365 mellom de to, som partene har sagt, er å forbedre “utvikling av fotball i de to konføderasjonene”, er en måte å konstruere en “blokk stemme “i det kommende FIFA-valget. World Cup bud inspektør ble utestengt for å søke familiefavoritter, avslører Fifa Les mer

AFC president Sheikh Salman bin Ebrahim al-Khalifa er en av de som står mot prins Ali når Sepp Blatter s erstatning er valgt 26. februar og er tungt involvert i avtalen, og citerer en “minneverdig dag” i en uttalelse på Cafs offisielle nettside.

Men med henvisning til et eventuelt brudd på regler, sa Prince Ali i en Bet365 uttalelse om hans egen: “Jeg er bekymret for at th ere har vært et forsøk på å bryte valgreglene i presidentvalget i FIFA.Jeg har skrevet til FIFA Ad hoc-valgkomiteen, og informerer dem om mine bekymringer og ber dem om å undersøke saken.

“Jeg har alltid fremmet tverrregional forståelse, men tidspunktet for denne MOU mellom AFC og Afrikas stolte fotballforeninger er ikke til salgs, og utviklingsressurser som tilhører nasjonale fotballforeninger bør ikke brukes av presidentkandidater og konfederasjonspresidenter for politisk hensiktsmessighet.

. Spørsmål må stilles: Er denne avtalen godkjent av medlemmene av de utøvende komiteene i både AFC og Caf, og er tidspunktet for kunngjøringen, før et presidentvalg, akseptabelt?

“Nå mer enn noensinne viser denne tilsynelatende utnyttelsen av konfederasjonsressurser verden at handlinger av enkeltpersoner må slutte å bringe Fifa i disrepute.” Prince Ali lanserte sitt nye manifest i London i forrige uke, kunngjorde at han ønsker å bringe inn Bet365 Norge tøffere nye regler om World Cup-budgivning, som ligner det som brukes av den internasjonale olympiske komiteen.

Rate this post