David Silva: Spanyol Messi a “hosszú távú futó” tüdejével

David Silva soha nem súlyozta több mint 70 kg-ot – ha ökölvívó lenne, örömteli súlya lenne. Mégis a Kanári-szigetek egy olyan nem hagyományos csapat megtestesülése, amely Spanyolországot képviseli az oroszországi világbajnokságon. vagy gyorsan. Nem játszott hagyományos 9-es vagy 10-es számú, de 2016 szeptembere óta 15 mérkőzésen tizenöt gólt hozott fel, amikor megkezdődött a világbajnokság minősítése.

„A Silva a mi Messiünk” – mondta Vicente del Bosque, a spanyol vezetőedző a 2010-es világbajnokság és a 2012-es Európa-bajnokság győzelmében. Soha nem kételkedett a Silva minőségében.Ugyanakkor kétségei merültek fel abban, hogy hol lehet a Bet365 fogadási bónuszt támadó középpályát megfelelően kiegyensúlyozottan felállítani – Del Bosque-t megragadta az elavult elképzelés, hogy a nem nagy sportolók nem tudnak jól megvédeni.

Luis volt Aragonés, hogy Silva világszínvonalú játékosként jött létre. Az Euro 2008-ban az Aragonés egy forradalmian új csapatot tervezett: Marcos Senna, mint védekező középpályás, Xavi a 10-es, Andrés Iniesta pedig a 8. és a Silva ugyanabban a szerepben játszott, megduplázva az egyik legeredményesebb állásban. A támadást Fernando Torresnek és David Villa-nak bízták meg, akik különböző, de egymást kiegészítő stílusokat sztrájkoltak. A megközelítés sikeres volt. Az akkori 22-es Silva ragyogott, és Spanyolország 1964 óta folytatta az első ezüstárukat.A Bécsben biztosított trófea véget vetett a nemzetközi futball egyik legcsodálatosabb és leghosszabb aszályának, és jelezte, hogy egy új korszak hajnalában uralkodik Spanyolország. Svava

Aragonés balra és Del Bosque átvette a taktikai módosításokat . Az új edző elhagyta a 8-as évek egyikét, úgy döntött, hogy a kevésbé népszerűt áldozta a két Bet365 online fogadóirodák közül, amit néhány politikai lépésnek tartott. A 2010-es világbajnokságon a Valva-t játszó Silva-t a padra helyezték, és a választott barcelonai Iniesta. Ennek a lépésnek a célja védekező volt, hogy a Sergio Busquets és Xabi Alonso középpályás dugóként használják. És ismét működött, és Spanyolország brutális döntőben verte Hollandiát.Silva visszatért az Euro 2012 kiindulópontjához, melyet ismét nagyszerűen Spanyolország nyert meg, de soha nem gyógyította meg az edző és a játékos közötti esést.

Pep Guardiola érkezése a Manchester City vezetésére 2016-ban a nagy európai klubok elemzői és cserkészei megrázkódtak. „Guardiola a Silva-t, aki belső középpályásként játszik, 4-3-3-as beállításban” – magyarázza egy szakértő, aki a Chelsea-nál dolgozik, aki nem szeretne nevezni. „Mindannyian megdöbbentünk a Silva fizikai válaszáról. A belsejében játszani sokkal több földet kell fedeznie, mint a támadó középpályás. Kiváló munkát végez. Bebizonyított, hogy ő rendelkezik egy hosszú távú futó kitartásával.A 90 perces futás után még mindig van a mentális szikra, hogy meghozza a helyes döntéseket. Guardiola Silva belső középpályásként játszik 4-3-3-ban. Mindannyian megdöbbentünk Silva fizikai válaszaival.

A Silva a Manchester City-ben történt átalakulása egybeesett Julen Lopetegui spanyol edzőként való megérkezésével és a világbajnokság elején.Lopetegui úgy viselkedett, mint a szélső oldalról a dobozba, és a mozgásszabadságot egy olyan egyedülálló rendszerben végezte, amely a rövid járatokat használja. „Régebben előrehaladtam a labdát, és sokat csöpögtem” – mondta Silva, akinek a versenye felhalmozódott a fia, Mateo korai születése miatt. „Most elkötelezett vagyok az elhaladó játékban.” A klinikai szemével egy átadásra a Silva a spanyol támadó kirakós játék kulcsfontosságú darabja. a másik kedvenc oroszországi kedvencek eredményei: Portugália Cristiano Ronaldo (15 gól), Belgium Romelu Lukaku (11), Uruguay Edinson Cavani (10), Brazília Gabriel Jesus (hét), Németország Thomas Müller (öt), Anglia Harry Kane (öt) és Franciaország Olivier Giroud (négy).Iratkozzon fel a The Fiver-re – most egy World Cup kiadással.

A Silva és a Lionel Messi kivételek itt. Az a kis argentin-top gólszerző, aki csapata a hét gólt érte el, és a Silva az egyetlen eset, amely a vezető eredménylisták között szerepel, ahol a fizikai tulajdonságok nem járnak együtt a tehetségükkel. Silva, mint Messi, először a varázslatot, majd a célokat.