Betfair: Loyalty at Vegas

Betfair: Loyalty at Vegas

Hos Betfair kan alle spillere få en gave. Man må ikke en nye spiller være. Nå tilbyr Betfair et ny tilbud til kundene sine: Loyalty at Vegas. Nå alle spillere har en mulighet til å vinne ekstra fri spill. Vil du vite mer om dette tilbudet? Les informasjonen om det nedenfor!

Et ny tilbud – hva må man gjøre?

De reglene er veldig enkle! Du må bare satse inn min. £ 1.000 på Vegas Slots. Det er viktig at du satse denne summe innen en kalendermåned! I neste måned skal du få en fri spill. Hvis du har mer sjansen til å spille, so har du mer sjansen til å vinne! Hver neste spill betyr til deg en mulighet til å vinne ekte penger!

Vegas Slots vekker lyst og glede!

Er du sliten etter jobben din? Vi har en forslag til deg: begynn å spille på Vegas Slots! På denne måten skal du slappe av og glemme alle problemene dine. Hos Betfair venter på deg forskjellige Slots, Poker, Odds og mer. Du kan begynne å spille i dag og samle £ 1.000 på Vegas Slots. Så kan du få et fri spill.

Det er ikke viktig hvis du en spiller med en stor erfaring eller en spiller uten erfaring er. Alle kan vinne på Vegas Slots!

Samtlige regler og vilkår finnes på nettside. Du kan alltid ringe til Betfair når du har mer spørsmål. Vent ikke for lang: åpne din konto i dag og begynne å spille!

Betfair: Loyalty at Vegas
5 (100%) 1 vote