Bartholomew og Poznar. Zlin-seieren slo scorerne

“Det er fint, jeg er glad, men jo mer jeg setter pris på at vi har tre poeng og som et team vi holdt den tredje påfølgende nullen for stand Dostal,” sa han til nettsiden til klubben Bartolomeu etter å ha vunnet.

Hvert av vårmålene var annerledes. Pardubice keeper Knobloch pumelicí vant lang i venstre hjørne, frøs Varnsdorf Porcal pluss kul lobb fra frispark fra 40 meter, Sokolov Belan overrasket av et skudd langs bakken, han pyntet en egen handling. “Jeg visste ikke sikter for mye, jeg ville bare treffe gate, og det fungerte,” han tilsto Bartolomeu.

Når de lykkes, faller de også. Poznar er forskjellige. Zlínský habán er en klassisk erobrer. På våren kalte han seg alltid foran målvakten.Vinteropplæring virket ikke i det hele tatt. “Jeg tok det, så det er viktig at personen innstilt skjemaet til å starte sesongen og å føle seg bra,” Poznar ikke få panikk.

Ikke bare han, men hele laget Zlin være innstilt på starten av hevn utmerket. Fire runder, fire seire og en berømt 14: 1-poengsum! “Motstanderen var tydelig at han mener hans skytespill styrer og spiller veldig trygt,” bemerket treneren Sokolova Daniel Smejkal.

Pardubice Zlín hjem rev opp fire mål, en uke siden skjemmes andre Varnsdorf seks wickets . “Vi drar nytte av det fordi hjemmet møte fanget oss på en lignende bølge som avslutningen av det forrige spillet,” roste han trener Zlin Bohumil angrep.

Gjestene ledet en rask skutt og tillot dem en viss passivitet.For en stund var de ute av spillet og de var mer sannsynlig å forsvare seg. De ventet på showet. Sokolov spilte ikke en maskin som skaper mål på etterspørsel.

“Våre forutsetninger er bekreftet, og det har vært ekstremt vanskelig i fremtiden. Den andre halvdelen av kampen var bokstavelig talt en krig. Guttene har gått gjennom en moralsk purgatory for å bringe kampen til den vinnende enden, sier Panika. Hans hær har mestret den dramatiske avslutningen, vunnet den fjerde duellen om våren og onanerer bak drømmen om den høyeste konkurransen.

Rate this post