Antonio Conte advarer Chelsea vil det fortsatt være vanskelig å vinne tittelen

Antonio Conte har pekt på Chelseas overraskelse hjem tapet mot Crystal Palace som bevis på at tittelkampen er langt fra over, og advarte sine spillere at deres innkjørt vil bli tøff.

Ledernes klubb- rekord 13-kamp seiersrekke hjemme kom til et flimmer stans i hendene på en side som har vært involvert i en kamp mot nedrykk i flere måneder, med Tottenham Hotspur seier mot Burnley trimming Chelseas fordel på toppen til sju poeng.

Selv om det fortsatt er en imponerende ledelse, Manchester City besøk på onsdag med Conte nå innstilt på hans overtale en umiddelbar respons fra hans players.Chelsea lamslått av gjenoppvåknende Crystal Palace og Christian Benteke Les mer

“For sikker, for folk å se denne ligaen, er det et godt resultat,”sa Chelsea-manager. “Det gjør det mer interessant.Men jeg har alltid sagt at ligaen bare ferdig når det er matematisk at du har vunnet. Ellers må du spille hver kamp for å prøve å vinne fordi, jeg gjentar, i England enkle spill ikke eksisterer. I hver kamp her, kan alt skje fordi ligaen er så sterk.

“Vi møtte et lag med sterke spillere, veldig gode spillere, og de viste at de er et godt lag.

“Men vi må tenke på neste kamp. Hvis vi hadde vunnet vi ville ha vært fornøyd, men nå må vi fokusere på Manchester City. Vi vet alle styrke sitt team. Så vi må gjenopprette og hvile, og husk at i England er det ingen enkle kamper. Du kunne se at i dag mot Crystal Palace. Hvert spill vil være veldig tøft fra nå til slutten.Også, hvis laget er Manchester City eller en side kjemper i nedrykkssonen.”

Conte kan peke på den ikke-tildeling av straffe etter Andros Townsend blokkert skudd med armen eller glansen av Mamadou Pedros Sakho og Wayne Hennessey i gjestenes baktroppen. Men Palace hadde utgjorde en konstant trussel på kontringer Wilfried Zaha opprettholde sin gode form i det siste.

“Det er en helt enestående seier for oss, spesielt i den posisjonen vi er i,” sier Sam Allardyce. “Ingen forventet det.”

Palace mistet Scott Dann til en potensielt alvorlig kneskade og James Tomkins en kalv klage.På spørsmål om det er noen sjanse Palace kunne sikre Sakho på permanent basis på slutten av sesongen fra Liverpool, Allardyce sa: “Bor i Premier League er vår prioritet, og så får vi se hva Mamadou ambisjoner er, for å være med oss eller andre steder. Hans fremtid ser ikke ut som om det er i Liverpool, det er sikkert.

“Men han nyter sin fotball og livet her i øyeblikket. Han brakte at resiliens til teamet ved å lede ved eksempel. Han tar en styrende rolle i sin ytelse og informasjonen han gir ut på feltet. Som har hjulpet med vår defensive elastisitet. Ett mål sluppet inn i fire kamper, og vi har vunnet alle fire med ham i siden”

Rate this post