Olomouc a început cursa, apoi patinatorul a fost în zadar. Proher este treisprezece

Kohouti se bazează acum doar pe un portar, Jiří Trvaj a fost eliberat din club. “Jirka are unele probleme de sănătate. Am decis că avem nevoie de doi portari sănătoși la final care ar fi decisiv pentru noi. Îi oferim spațiu pentru a ne reuni “, a explicat antrenorul Mora Petr Fiala.

Boleslav lipsește și Martin Cibák, slovacă mijlocas lateral împotriva Litvinov nedohrál și în conformitate cu MF DNES are un braț rupt.

lider forțat rolul portar Tomáš Vošvrda nu se poate ocupa încă. În Mlada Boleslav, totuși, l-au lăsat în patru coechipieri, care de două ori, în primele două minute, au plecat acasă pentru un raid separat. Pentru prima dată, Musil a fost lovit și loviturile de departajare s-au schimbat între betonul lui Vošvrd.După un minut și jumătate în același loc, Pacovsky a crescut.

În minutul 6 a fost 3: 0, când Mitja Robar a preluat puterea. “Vrei să ajuți echipa, dar au fost două raiduri și ambele au căzut în același mod. În ceea ce privește al treilea gol, din păcate, pucul a venit în ultimul minut. A trebuit să prind una din raiduri și ar arăta diferit “, spune Mory Tomáš Vosvrda, golfer.

Still, cockfighting Unibet bonus pariuri sportive ambalate, Ondrušek le 9 minute a dat speranță și jumătate după meci redus deja Patera 3: 4th Boleslav sa calmat cu o dublă forță la începutul celei de-a treia perioade, când a adăugat al cincilea gol Stříteský. Mora a luptat până la capăt, dar drama nu a fost suficientă.

“Nu am aruncat arme și am revenit la meci după o intrare proastă și un avantaj rapid de 3: 0.Decis joc de putere cinci-trei, în care au dat al cincilea gol acasă, „antrenor asistent a fost clar HC Olomouc Jan Tomajko

.“ Statul 0: 3 este greu de prins, aproape cu noi, dar a făcut-o. A fost pozitiv în joc “, el căuta recensământul Vosvrda. Dar elementul principal al jocului este de a extinde seria de cocoși la treisprezece ani. “Nu este nimic de spus. Dacă știm cum să-l distrugem, am face asta. Dar nu are.”Într-un joc sălbatic plin de goluri, Mora nu era departe de puncte, dar spune jucătorilor care l-au văzut de atâtea ori în ultimele treizeci de runde”, a spus el. se încheiau de fiecare dată cu mâinile goale. “Trebuie să ne uităm la ceea ce am făcut bine pentru ao aduce la jocul de marți”, un nou membru al echipei de coaching, Jan Tomajko, încearcă să păstreze un val pozitiv. Mâine, Mora va întâmpina ziua de la ora 18 la Pilsen.

Rate this post