bet365 mobil sportfogadás

MIAMI – január elején, amikor visszatér az ATP tenisz áramkör is nagy szemek. Miután egy féléves szünet vétkes térdsérülése nem tudta, hogyan is éget, és hogy a hiányzó mérkőzés gyakorlatban nem lesz túl nagy hátrány. A svájci Roger Federer, de végre a visszatérés származó álom. Győzelme után a Grand Slam Australian Open, Melbourne-ben is megnyerte a másik két nagy versenyeken a szezon Indian Wells és Miami és a világranglistán emelkedett a negyedik helyre.

Osemnásťnásobný Grand Slam-bajnok idén lenyűgöző múlttal 19: 1 . Négyszer egymás Unibet után sikerült legyőznie Rafaela Nadala, aki az elmúlt néhány évben a fontos események számára nagy mumus.A kemény már kölcsönös mérkőzést vezetni felett spanyol 10: 9. Sorozatban két hét Kaliforniában és Floridában, az utolsó előtti Federer sikerült 2006 „Erről a szezon kezdetén még csak nem is álmodott.Remélem, hogy a szervezet képes ellenállni a terhelést, és ez is az elkövetkező hónapokban képes leszek, hogy ilyen előadások, „ mondta Federer, aki miután” napos kettős „Dozič hosszabb szünet.

kihagyja nyilvánvalóan nem csak Monte Carlo, valamint más nagy antuka versenyek Madridban és Rómában és a verseny újságosállványon tér vissza, amíg május végén a Roland Garros Párizsban „szükségem szoba és egy ideje jó felkészülés. De ez nem száz százalékig biztos, de a rajongók látni engem talán akcióban akár Roland Garros. Rendkívül fontos, hogy én maradtam egészséges.Csak a tenisz hozza szórakoztató, és én vagyok képes végrehajtani egy ilyen játék, mint az Indian Wells és Miami. Tavaly végeztem túl sok versenyek és én fizettem ezt az adót. Térdsérülése, játszott egy fél év kellett, hogy menjen a műtét. Megtanultam belőle. Ha egészséges, soha nem tudtam játszani a szintén döntő, szemben Rafa Nadal Miamiban -read more: http://uni-hu.com
agyag számára Federer legkevésbé kedvelt felülete, és ezért már gondolkodni a füves szezonban, amely csúcspontja Wimbledonban. Center az All England Club egy „vérző szív.” úgy győzött hétszer, míg a közelmúltban 2012-ben, amikor a végleges megalázta brit Andy Murray .Federer nem titkolja, hogy ebben az évben meg akarja támadni a felső férfi világranglista.

„Jó lenne, ha én ismét a világ első számú. Azonban úgy érzem, hogy ez az eredmény még mindig messze utat. Azt akarom, hogy jól felkészülni fű és a téli időszak versenyek az amerikai Hardy, ahol lehet kapni sok pontot.

more: http://bonusz-online.com/bet365

Rate this post