Bet365: 0 – 0 Pengene tilbake

Har du hørt om et ny tilbud hos Bet365? Dette tilbudet er tilgjengelig på alle kamper (markedene både Halvtid og Fulltid). Når kamper ender med resultater 0 – 0, får en spiller innsatsen sin tilbake. På denne måte har en spiller mer penger til neste kamper og mer muligheter til å vinne!

Bet365 tilbyr dette tilbud også på grunn av kjedsomheten. Kamper skulle aldri være kjedelig. Og en kamp som ender med en resultat 0 – 0 er ofte kjedelig. Derfor når en kamp ender 0 – 0, har spillere sjanse til en annet spill. Sjekk i dag hvis kampene dine endte med en resultat 0 – 0! Kansje kan du spille en gang til. Helt gratis!

Det er veldig viktig at et spill ikke har blitt avsluttet i sin helhet. Hvis en kamp ender med resultat 0 – 0, men spillet har blitt avsluttet i sin helhet, så kan en spiller få kun en delen av innsatsen sin. Det sier seg selv naturligvis at det er ikke lov til å bruke regler og vilkår for tilbuddet. Samtlige regler og vilkår kan man finne på nettside. Når en spiller har brukt tilbudet, så skal ikke bli innsatsen refundert. En spiller kan sjekke resultatene av kamper også på nettside (blant annet hos Bet365). Når en spiller mer spørsmål har, kan er ta en kontakt med Bet365.

Hvorfor venter du på? Åpne en konto hos Bet365 i dag og vinn med kjedsomhet i livet ditt! Jo tidligere begynner du å spille, jo mer kan du vinne!

Bet365: 0 – 0 Pengene tilbake
4.5 (90%) 2 votes